Uitjesgids.nl

DramacoachDramacoach
  Dramacoach
 
arrangementen, bedrijfstrainingen & workshops


  Informatie
 
www.dramacoach.nl


uitjesgids

 

 

Box of chocolates
  Box of chocolates
  Capelle aan den IJssel


  Informatie
 
info@box-of-chocolates.nl
 
www.box-of-chocolates.nlImprovisatietheater
Box of chocolates verzorgt theatervoorstellingen met improvisatie als uitgangspunt. Er wordt ingespeeld op de actualiteit van de dag, het thema van uw bijeenkomst en verhalen uit het publiek.
Ook voor inhoudelijk dagvoorzitterschap of presentaties kunt u bij ons terecht.

Workshops
Box of chocolates gebruikt zijn improkennis ook voor teambuilding workshops. Hierbij wordt een brug geslagen tussen samenwerken op het toneel en samenwerken op de werkvloer.

Workshop teambuilding
Met theater werken aan teambuilding? Dat is eigenlijk heel logisch. Op het toneel gelden dezelfde regels als op de werkvloer: Als je goed communiceert, elkaars mening respecteert en nieuwe wegen durft in te slaan, draagt dat uiteindelijk bij aan een beter resultaat.
Bij de workshop wordt, door middel van oefeningen en inspirerende games, spelenderwijs een brug geslagen tussen samenwerken op het podium en samenwerken op de werkvloer.

Doel van een workshop
Deelnemers krijgen inzicht in diverse aspecten die samenwerken bemoeilijken of vergemakkelijken. En in de manier waarop zij zelf doorgaans geneigd zijn te handelen. Tevens wordt aandacht besteed aan het inslaan van nieuwe wegen en het verrassende resultaat daarvan. Je zult zien dat je na deze workshop in het dagelijks leven steviger in je schoenen staat bij onverwachte situaties.
Bovenal is het erg leuk en wordt er veel gelachen. Het is een goede gelegenheid om elkaar op een andere manier leren kennen. Een improworkshop is een origineel bedrijfsuitje of een ideale kennismaking voor een nieuw team.

Improviseren kun je leren
Nog nooit iets met toneel gedaan? Geeft niks, wij leren juist die angst te overwinnen! U zult versteld staan waar u toe in staat bent. U kunt het al, u moet het alleen nog doen.

Duur en deelnemers
De workshops worden bij voorkeur gegeven in een knus theater. Een workshop duurt 2,5 uur en is geschikt voor een groep van maximaal 20 deelnemers. Bij meer deelnemers kunnen we de groep opsplitsen.

Impro-Battle add-on
De opgedane kennis meteen in de praktijk brengen? Vul de workshop dan aan met een heuse impro-battle. Na afloop van de reguliere workshop worden de deelnemers in aparte teams klaargestoomd voor een wedstrijd. De battle: om beurten spelen teams de zojuist geleerde improvisatie oefeningen. Ervaring heeft uitgewezen dat het spel-element de workshopdeelnemers sterk motiveert. Men blijkt ineens uitermate goed te kunnen samenwerken als er iets te winnen valt!
 

uitjesgids


Dramacoach is een toonaangevende, innovatieve en dynamische dienstverlenende organisatie. Drama vormt de basis van al onze diensten. Het is het doel op zich of het middel om andere doelen te bereiken. Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar we over een trainingsruimte beschikken en leveren onze diensten op locatie in heel Nederland en Vlaanderen. Ons innovatieve pakket diensten, onze persoonlijke en informele aanpak en ons team competente coaches, trainers, theatermakers, (trainings)acteurs en dramadocenten zijn ons onderscheidend vermogen en onze toegevoegde waarde.

Workshops
Kinderfeestje, familiedag, vergadering, bedrijfsuitje, evenement, vrijgezellenfeest of andere activiteit organiseren? Wij verzorgen diverse workshops, met of zonder leerelement, die garant staan voor een plezierige en onvergetelijke belevenis.

Welke vorm?
Groepen tot 10 personen
Groepen vanaf 10 personen (alleen op aanvraag)

Waar?
Afhankelijk van de workshop en de grootte van de groep vinden de activiteiten plaats in ons pand in Capelle aan den IJssel (tot 10 personen), een andere geschikte locatie naar eigen keuze of een locatie van n van onze relaties het GrachtenAtlelier (Utrecht), FREEexperience (Lunteren) of CurZus&Zo (Rotterdam).

Onze workshops
Improvisatietheater
Stage Fighting
Film Maken
Videoclip Maken
Body Language
Storytelling

 

 

Home

 

Uitjes

Improvisatie theater

Een workshop improviseren laat je collega’s of vrienden wel van een hele leuke kant zien.

Improvisatie theater voor uw bedrijfsuitje, familie-uitje of teambuilding uitje.