Pulsar Karting
Leeuwarden (FR)

Karten is niet alleen een sport die men fanatiek kan beoefenen, maar ook een vrijetijdsbesteding die zowel eenlingen als groepjes veel plezier bezorgt. Ook kunt u voor een middag of avond het echt Formule 1 gevoel over u krijgen.
Twee centimeters boven het asfalt rijdend, voelt u zich als Verstappen en Schumacher.

Karten is de laatste jaren van een onbeduidende buitensport uitgegroeid tot een indoorsport  met meer dan honderdduizend regelmatige deelnemers. Ondanks dat het een gemotoriseerde sport betreft, levert de rijder een grote inspanning. Bovendien traint men in het bijzonder op concentratievermogen en reactiesnelheid.

De leiding van de indoorbaan in Leeuwarden heeft jaren lang rally- en race-ervaring en kan u, indien gewenst, helpen bij het aanleren van een goede rijtechniek en het vinden van de ideale lijn.

Individuele rijders en kleine groepjes: Karten per heaten van 15 minuten (incl. in- en uitstappen).

Groepsarrangementen op afspraak. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.
Uw kartarrangement kan worden aangevuld met eten in ons gezellige restaurant of in- en outdoor barbecuen, met een Schietarrangement, Sumo-worstelen, Lasergame of drive-in discotheek.
Bel vrijblijvend voor informatie!!

www.kartbaan-leeuwarden.nl

 


 

Kartplaza® Actionworld
Nijverdal (OV)

Anders dan de naam zou doen vermoeden is Kartplaza Actionworld veel meer dan zomaar een indoor-kart centrum. Natuurlijk beschikken wij over een superspannend circuit, maar er is veel meer dan dat! Stap eens binnen en ontdek het zelf. Geniet terwijl u plaatsneemt in een van onze gezellige bars.

Wees een winnaar als u een heuse Strike gooit in het Mexicaanse “Magic Bowling” centrum of neem een kijkje in the Wild, Wild West bij de spectaculaire LaserGames. Onze nieuwste attractie is “Paintball Arena”. Nu al door kenners uitgeroepen tot één van de mooiste en spectaculairste paintball locaties van Nederland!

Waar iets gevierd wordt, wordt natuurlijk gegeten. Bij Kartplaza Actionworld kunt u al vanaf 4 personen gebruik maken van een van de smakelijke schotels of buffetten.
Ook als de groepen groter worden, hebben wij diverse arrangementen en buffetten. Hiertoe beschikken wij over diverse zalen voor groepen tot 500 personen.

Kortom Kartplaza Actionworld heeft iedereen wel iets te bieden!

www.kartplaza.nl

 


 


 

Kart Centre Roosendaal
Roosendaal (NB)

Kart Centre Roosendaal is DE locatie voor het verzorgen van een bedrijfs- en groepsuitje, een vrijgezellenfeest, een familiefeest of gewoon om alleen of met vrienden een keer langs te komen.

Voor feesten, vergaderingen en arrangementen kan je ook buiten de reguliere openingstijden bij ons terecht.  Bij alle arrangementen ben je alleen met je eigen groep op de baan en is de volledige begeleiding, het gebruik van beschermende kleding, helmen, helmmutsen en de kluisjes inbegrepen.

Ook mindervalide mensen kunnen bij Kart Centre Roosendaal terecht om de atmosfeer van het karten te proeven.
Ze moeten dan wel hun armen goed kunnen gebruiken. Voor deze mensen hebben wij een speciaal aangepaste kart klaar staan en er is ene invalidentoilet aanwezig.

Bij Kart Centre Roosendaal beleef je een spannend evenement waar jij en ook je gasten nog lang over na zullen praten.

www.kcr.nl

 

Indoor Karting Middelburg
Middelburg (ZLD)

Wilt u een succesvolle avond met zakenrelaties, collega’s, vrienden, kennissen of familieleden organiseren?

Een succesvolle avond beleeft u wanneer u beslist om bij Indoor Karting Middelburg te komen karten. Wij beschikken over ruime ervaring in het organiseren van evenementen voor grote en kleine groepen. De mogelijkheden zijn legio, dus voor ieder wat wils.

Ons kartcentrum beschikt over een 400m² grote horecaruimte, waar u in de sfeervolle ambiance kunt genieten van een drankje of een hapje, terwijl u de verrichtingen van de coureurs op de monitoren of vanachter het glazen “panorama” uitzicht op de voet kunt volgen. U kunt per groep de baan exclusief reserveren en ons een kartcompetitie laten organiseren, zodat u ongehinderd het verloop van de wedstrijd kunt bepalen. Verder is het mogelijk om individueel te karten.

Al deze ingrediënten zorgen met zekerheid voor een geslaagde avond bij Indoor Karting Middelburg.

www.kartingzeeland.nl

 


 

Indoor Karting Hoogeveen
Hoogeveen (DR)

Karting
Voortrazend in de supersnelle indoor karts met krachtige motoren. Snelheden van 68 km/h zijn geen uitzondering!
Gierend door de vele scherpe bochten van het spannende circuit. Kortom een complete sensatie van het begin tot het eind! Wilt u dit wel eens meemaken, de snelheid, de spanning en het echte racegevoel? Beleef deze unieke sensatie met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties.
Indoor Karting Hoogeveen biedt onbegrensde mogelijkheden voor wat betreft arrangementen. Compleet met hapjes en drankjes, lunches en diners.
Voor reserveringen kunt u gerust even bellen of bij ons langskomen.

Lasergame
Naast karten kunt u bij ons ook lasergamen. Onze lasergame-arena is de grootste van Noord Nederland. De laserguns zijn radiografisch en computergestuurd, zodat je tijdens het spel zowel je ranking als wie jou geraakt heeft op het display kunt aflezen. Het spel wordt gespeeld in een donkere arena met of zonder rook- en windgeneratoren, ideaal om je collega’s, vrienden of familie de stuipen op het lijf te jagen!! Bent u de nieuwe James Bond of Lara Croft?

www.kartinghoogeveen.nl

 

Indoor Karting Hoogeveen


 

Karting Eefde
Eefde (GLD)

In de landelijke omgeving van de Achterhoek dichtbij steden als Deventer en Zutphen en verscholen in prachtige bossen ligt het kartcircuit Eefde.

Niet alleen wedstrijdrijders kunnen hun krachten meten in Eefde, tijdens de trainingen en wedstrijden, op alle andere dagen bent u van harte welkom.
U kunt zelf een kart huren en de sensatie van outdoorkating beleven. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden of collega’s een spannend evenement te beleven.

Karten is niet zomaar de beste voorbereiding op autoracen! Op Karting Eefde ervaar je de sensatie helemaal; hoge snelheden, frisse wind in je gezicht en af en toe een curbstone onder de wielen!

De outdoor kartbaan zult u aantreffen in het prachtige buitengebied van Eefde. De baan is ongeveer 600 meter lang en 6 meter breed. Je kunt voluit gaan op de rechte stukken, maar in de bochten is het opletten! Mede doordat de baan lekker breed is, kun je hier goed je tegenstanders inhalen. Met behulp van de computergestuurde tijdwaarneming worden de rondetijden gemeten. Op verzoek kunnen deze worden uitgedraaid.

Voor bijzondere wensen, aanpassingen van arrangementen, of andere ideeën, kunt u telefonisch contact opnemen met ons. Barbecue-arrangementen zijn ook mogelijk. Wilt u geen barbecue, maar wat anders, bijvoorbeeld een koud en warm buffet, bespreek het met ons!

www.kartingeefde.nl

 


 

Euro Kartracing & Bowling
Groningen

Euro Kartracing & Bowling Groningen, dé plaats voor (race)plezier voor jong en oud.
Wij bieden u sensationeel kart en bowl plezier met de nieuwste materialen in een sfeervolle ambiance. Kom eens binnen voor een drankje, een hapje of een ronde karten. U zult verrast zijn!

Karten
De meest spectaculaire kartbaan van Europa staat in Groningen. Kom eens racen bij Euro Kartracing & Bowling Groningen en beleef ‘The heat of indoor speed’. Jong en oud kunnen met hoge snelheid over de brug van ‘Spa Francorchamps’ of door de spectaculaire bochten van ‘Monaco’.
De unieke geluids- en lichteffecten geven u het gevoel van een echte 24-uurs race te rijden.

Groepsarrangementen (vanaf 10 personen)
De mogelijkheden van de arrangementen zijn eindeloos! Combineer bijvoorbeeld één van de kartarrangementen met een Zuid Europees buffet, of sluit een middag bowlen af met een barbecue buffet.

Euro Kartracing & Bowling Groningen is eenvoudig bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als op eigen gelegenheid. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor bussen.

Wilt u een volledig beeld van ons bedrijf? Maak een afspraak met één van onze receptionistes voor een rondleiding en u zult verbaasd staan over de unieke inrichting met 3D-decors en de lichtshows.

www.kartbaangroningen.nl

 

 Uitjesgids.nl

Karten

Een spannend uitje met vrienden, collega’s of familie op een indoor of outdoor kartbaan.

Karten is een leuk idee voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familie-uitje.

 

Home

 

Uitjes