Estique
op locatie in Nederland

Estique: Workshops, Kleur, Kleding, Stijl en Make-up

Het dragen van de juiste kleuren en kleding bepaalt of je er goed uitziet of niet. In de goede kleuren oog je frisser en stralender. Tijdens de workshop ervaar je hoe sterk het effect is van kleur.
Gedurende een kleuranalyse zie je hoe je de unieke combinatie van huid, haar en ogen kunt versterken door je kleuren van kleding en make-up op elkaar af te stemmen. Je leert hoe eenvoudig het is kleuren te kiezen die je uitstraling ten goede komen. De ene kledingstijl zal beter bij je passen dan de andere.

Na de workshop “stijl” weet je waarop je moet letten en koop je alleen nog kleding die perfect zit en je sterke kanten accentueert. Make-up mag aanwezig zijn, maar niet domineren De juiste make-up zorgt voor een natuurlijk accent. In de workshop “make-up” leer je werken met een effectief 10-stappenplan.

Estique verzorgt workshops door heel Nederland.

Estique
Irmgard van der Bijl
Tel: 076 - 565 01 88
estique@planet.nl
www.kleurenstijl.com

 

Estique - Irmgard van der Bijl


 

IK Kleur-Styling
Almere (FL)

Styling & Imago m/v

We gaan van start met het maken van een persoonlijke collage/moodboard en bespreken d.m.v. de spiegeltest het lijnenspel. Niet alleen je kledingstijl (bv: klassiek, sportief of trendy) zegt iets over je, ook de kleur communiceert n en ander.

Kleur & Make-up

Unieke mogelijkheid om inzicht te krijgen welke kleuren het beste bij je passen. Wat kun je verwachten: We starten met een (verkorte) persoonlijke kleurenanalyse. (incl. kleurenkaart)
Vervolgens gaan we verder met de make-up workshop.
Tijdens de make-up workshop laat Kleur-Styling je zien welke make-up je mooi staat, maar ook hoe je dit zelf goed en gemakkelijk aanbrengt.

Kleuradvies & Spiegeltraining m/v

Laat jouw spiegelbeeld zien wie je bent? Wat zou je willen/kunnen veranderen? Is je huidige kledingstijl aan vervanging toe? Welke kleuren helpen om jouw persoonlijkheid te laten zien?

Glamour Make-up party 10-16 jaar

Voor meiden vanaf 10 -16 jaar is er een kleurrijke Glamour Party te reserveren. Tijdens de make-up workshop laat Kleur-Styling je zien welke make-up je mooi staat, maar ook hoe je dit zelf goed en gemakkelijk aanbrengt.

Alle adviezen kunnen persoonlijk, zowel in groepsverband gegeven worden en zijn geschikt voor particulieren en bedrijven.

De workshops en arrangementen zijn o.a. geschikt voor: bedrijfsuitjes, secretaressedag, speciale klantendagen, winkelpersoneel of vrijgezellenuitje.

Voor meer informatie www.kleur-styling.nl


 

IK Kleur-StylingIK Kleur-Styling


 

DressCoach
Maarssen (UT) en op locatie

Een stijlvol uitje / vrijgezellenfeestje

De DressCoach zorgt ervoor dat al jouw “modeproblemen” definitief tot het verleden behoren.
Door o.a. styling workshops leert de DressCoach jou hoe jij jezelf het best kunt kleden.

De stylingworkshop is d manier om inzicht te krijgen in je persoonlijke stijl. Aan de hand van een moodboard (= een collage), die je zelf maakt, kijken we wat jouw (gewenste) stijl is.
Vervolgens behandelen we elk type met passende tips per lichaamsbouw. Met de topper en flopper ronde zetten we de aanstaande ‘bruid’ extra in het zonnetje op een leuke manier. Het resultaat van de Dress Workshop is dat je een intensiever en completer beeld krijgt van je persoonlijke stijl, maar ook van welke kleding je lichaam het beste doet uitkomen.
Als je eenmaal weet waar je op moet letten, wordt kleren kopen geen frustrerende bezigheid, maar een succes. De workshop kan aangevuld worden met een lunch, high tea of diner. Ook kun je de styling workshop aanvullen met een visagie workshop.

Uiteraard kan de workshop worden aangepast aan persoonlijke wensen.

De Dress Workshops worden in principe gegeven in “De Glazen Ruimte” te Maarssen, maar kan ook op een locatie naar keuze plaatsvinden, zoals bij jou thuis.

Graag ontmoet de DressCoach je binnenkort om samen jullie stijl(en) te bepalen en het allermooiste in jullie naar boven te halen.

www.dresscoach.nl
info@dresscoach.nl


 

dresscoach


 

Style Consulting
Groningen

Haal het beste uit jezelf! Modeworkshops.

Wilt u met een groep vriendinnen, zussen of collega's iets gezelligs doen? Kies dan voor n van de verrassende en betaalbare modeworkshops.

Kies uit 20 verschillende workshops van ca. 2,5 uur, priv of zakelijk:

          Beauty & Make-up
          Glamourparty
          Kleuradvies in 4 seizoenen M/V
          Look your best
          Stylen & Combineren
          Model voor 1 dag
          Pimpen & Customizen
          Garderobe-update & planning
          Shoptour door hartje Groningen
          Looking good voor 40 +
          Etagere maken van serviesgoed
          Trendy sieraden maken

Uitgebreid kleuradvies M/V in 14 of 10 kleurentypes.

De snelste en gemakkelijkste manier om er goed uit te zien is door de juiste kleuren te dragen. Met de juiste kleuren stralen uw ogen, ziet u minder vlekjes en rimpeltjes in uw huid en glanzen uw haren. Margriet Roorda van Style Consulting uit Groningen werkt met het gewedige systeem van ‘Color Me Beautiful’. Deze methode geeft een zeer persoonlijk en verfijnd resultaat, veel beter als het 4 seizoenen systeem. Voor elk kleurtype is een set doeken om te testen welke kleuren voor u het allerbeste zijn. Na de uitgebreide kleurenanalyse blijkt binnen welk van de kleurtypes u valt en wat uw kleurdominanties zijn. U ontvangt naar keuze een kleurenkaart of een handige kleurenwaaier met 36 kleuren, informatie over uw type, een haarkleurenkaart en een make-upkaart.
Nieuwschierig? Maak dan een afspraak, individueel, met z'n tween of met een groepje.

Verder: Leuke kleur & stijlarrangementen, verwendagje, figuuradvies, stijladvies, kast uitruimen, zakelijke kledingadviezen, personal shopping, vrijgezellenfeestjes, verkoop kleurenwaaiers, readers & accessoires, sieraden op maat, etc.

Bezoek mijn website en ontdek alle mogelijkheden.

Graag tot ziens!
Margriet Roorda

e-mail: info@styleconsulting.nl
website: www.styleconsulting.nl

 

Style Consulting - kleuradvies

 Uitjesgids.nl

Kleuradvies & Stijladvies

Een uitje met goede en bruikbare tips omtrent kleur, stijl, kleding en make-up.

Een workshop Kleuradvies en Stijladvies als uitje voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

 

Home

 

Uitjes