ikook kookstudio
Vught/Den Bosch (NB)

ikook kookstudio: lekker aan de slag

iKooK is een professioneel geoutilleerde kookstudio in het centrum van 'Vught (onder de rook van 's-Hertogenbosch).
De kookstudio biedt, op afspraak en in de avonduren, een inspirerende ruimte waar u alles op culinair gebied en met iedere groepssamenstelling kunt ervaren. Zowel aan particulieren als bedrijven worden, in ongedwongen sfeer(niets moet alles kan) kookcursussen en kookworkshops gegeven van 10 tot 20 personen.
Na de bereiding van de gerechten is het heerlijk (na)tafelen zodat het educatieve en sociale gedeelte in balans blijven.

CHOCOLADE workshop, gedurende twee en een half uur wordt er in groepjes van twee overheerlijke bonbons gemaakt die na afloop van de workshop mee naar huis gaan. (Minimaal 10 personen.)
Deze cursus start nu ook voor individuele aanmeldingen. (Zie info bij chocolade/bonbon workshop)

Wat een leuke activiteit is om te doen is TAART DECORATIE workshop. Hierbij leert u zelf om een taart te decoreren, die na afloop mee naar huis gaat. Wat is er leuker om gezellig met een stukje taart thuis na te genieten. Aanmelden kan zowel individueel als in groepjes. Ook leuk om te doen met dochter-zoon.


www.ikook.nl

 


 

Kooklokaal
Kookstudio & Taveerne
Oude-Wetering (NH/ZH)

Koken in het Kooklokaal aan het Braassemermeer

Het Kooklokaal is de perfecte plaats voor uw bedrijfsuitje, afscheid van een collega, familiefeest, vrijgezellenfeest of zomaar met een gezellige groep vrienden tot 55 personen. U wordt ontvangen op een sfeervolle locatie aan het Braassemermeer, te midden van rust en ruimte in het Groene Hart (5 min. van de A4).
Daar bereidt u diverse gerechten voor een heerlijke lunch of diner en krijgt u veel praktische tips, waarna u onder het genot van een drankje de zelfgemaakte heerlijkheden gaat nuttigen. Het tijdstip van aanvang is tussen 11.00 en 18.00 uur. Een kooksessie duurt ca. 4 uur, maar kan naar wens worden uitgebreid met bijvoorbeeld een wijnproeverij. Tijdens het koken wordt u begeleid door n of meerdere ervaren kookdocenten.

Wij bieden een ruime keuze aan menu’s van over de hele wereld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het moderne Japanse koken, een Spaans tapas menu of het Afternoon Tea koken, waarbij je de lekkerste hartige en zoetige hapjes maakt met zelfgemaakte bonbons en een theeproeverij.

Wij bieden tevens vergaderfaciliteiten tot 50 personen, waarbij een lunch of aansluitende kookworkshop als leuke afsluiting voor een dag vergaderen tot de mogelijkheden behoren.

Wij onderscheiden ons door het bieden van een totaal middag of avond vol:
service en persoonlijke benadering,
kwaliteitsproducten van lokale groentemannen, poeliers en slagers,
onbeperkt gebruik van hoogstaande Boliviaanse koffie (Illimani) en thee (Dilmah),
7 dagen per week geopend,
rolstoelvriendelijk.

Natuurlijk leent deze locatie zich voor alle mogelijke watersporten in combinatie met koken en eten & drinken bij Kooklokaal.

Kooklokaal
Plantage 87
2377AE Oude Wetering
Tel. 085-877 11 18

Kijk voor uitgebreide informatie op www.kooklokaal.nl.


 

Koken in het Kooklokaal

 Uitjesgids.nl

Kookworkshop

Een kookworkshop onder begeleiding van een professionele kok.

Een heerlijke kookworkshop als uitje voor een bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest.

 

Home

 

Uitjes