Indoor Kart & Partycentre
Dordrecht (ZH)

Hét Indoor Kart & Partycentre dat alles voor u regelt. Dus feesten zonder zorgen!

Lasergamen
Donkere gangen, rennende schimmen, verbazingwekkende lichteffecten, onheilspellende geluiden en bewegende tegenstanders. Dat vindt je terug in onze spectaculaire en verrassende lasergame-arena. Dus wees op je hoede, want de vijand slaapt niet!!!

Lasergamen kan geboekt worden per sessie (incl. instructies ongeveer een half uur) en in arrangementsvorm.

Karten
Indoorkarten behoeft tegenwoordig weinig instructie meer. Maar karten bij Go-Kart-In is een sensatie op zich!!! Op onze spectaculaire, sensationele en veilige indoorkartbaan kunt u naar hartelust racen. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers!

Bij Go-Kart-In kunt u karten in veel verschillende vormen.
Van losse heats tot uiterst spannende enduranceraces voor de teamspirit.
Alles is mogelijk! Of wat dacht u van een kartcompetitie, compleet met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, races en finaleraces! Natuurlijk wordt u bij deze arrangementen van begin tot eind begeleid door onze professionele instructeurs en partybegeleiding.

Pitstopcompetitie
Bent u sneller dan het Ferrari-team? In Indoor Kart & Partycentre kunt u een heuse pitstop nabootsen op onze formuleauto. Samen met een teamgenoot bedient u een tijdklok en luchtgereedschap. Probeer zo snel mogelijk de wielen te wisselen en wordt het beste team van uw gezelschap! Maar maak geen fouten, want de tijd tikt door!
Een professionele instructeur houdt alles nauwlettend in de gaten, dus met “valsspelen” wint u het niet!

De pitstopcompetitie kan zowel los als in combinatie met andere activiteiten geboekt worden.

Op onze website vindt u een overzicht van al onze mogelijkheden.

www.kart.nl

 

Go-Kart-In - lasergame


 

Laser Sensation
Apeldoorn (GLD)

Het party en lasergame centrum, gelegen aan het uitgaansplein, is het middelpunt van Apeldoorns immer bruisende uitgaanscentrum.
Op een oppervlakte van bijna 1.000 m², verdeeld over twee verdiepingen, vindt u niet alleen de enorme Lasergame Arena, maar ook een Grand Café met twee bijzonder sfeervolle bars. Hier heeft u een riant uitzicht op alles wat zich op het Caterplein afspeelt.

Een lasergame arrangement is al vele jaren “een uniek en geslaagd avondje uit”.
Het party & lasergame centrum biedt u een compleet arrangement zodat u niet van de ene naar de andere gelegenheid hoeft te verhuizen. Wij hebben namelijk alle faciliteiten voor een origineel feest onder één dak.

Het in een compleet andere wereld vertoeven tijdens de lasergame en het gezellig tafelen in een perfect geoutilleerd Grand Café met aangrenzende Party Place vormen een garantie voor een middag- of avondvullend feest.


www.lasersensation.nl

 

 Uitjesgids.nl

Lasergame

Een uitje lasergamen voor uw bedrijfsuitje, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje.

Boek een lasergame arrangement met lekker eten en drinken!

 

Home

 

Uitjes