Olga Dol - maskers
Huizen (NH)

Voor mensen die een masker willen maken onder begeleiding van Olga Dol bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken om een workshop te houden.
Workshops worden gehouden met minimaal 3 en maximaal 6 personen in Olga haar eigen atelier te Huizen. Na afspraak wordt indien nodig een routebeschrijving verzorgd. U dient zelf zorg te dragen voor voldoende deelnemers. Workshops vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Voor kinderpartijtjes kunnen miniworkshops worden verzorgd op de door u gewenste locatie waarbij na afloop alle kinderen met een masker op, op de foto gezet kunnen worden. Dit soort workshops wordt uitsluitend verzorgd in de omgeving van Huizen waarbij een redelijke reistijd als voorwaarde geldt.
Deze workshops worden uitsluitend op afspraak verzorgd.

U dient zelf zorg te dragen voor een locatie en eventuele toestemming om daar te kunnen werken en daarnaast voor enige begeleiding door volwassenen.


www.olgadol.nl

 


 

Atelier De Pleijsterplaats
Den Haag (ZH) & op locatie

Atelier de Pleijsterplaats verzorgt originele, betaalbare schilder-keramiek-en beedhouwworkshops en gezellige Haagsche arrangementen in het bruisende centrum van Den Haag.
Een trendy schilderworkshop is bijvoorbeeld het maken van een portretschilderij van een collega of vriend(in) in de frisse gekleurde stijl van Andy Warhol.
Een andere aanrader is een gezamelijk schilderij maken in de stijl van bijvoorbeeld de schilder Picasso of Keith Haring.
Venetiaanse maskers maken, servies beschilderen of beeldhouwen in speksteen behoren ook tot de vele mogelijkheden.

De workshops duren ongeveer 2,5 uur en vinden plaats onder het genot van een kopje koffie, drankje, nootjes en natuurlijk een professionele begeleiding.
Verder kunt u ook een workshop uitbreiden met een residentiewandeling, een Afternoon Tea bij chique Hotel des Indes of een wijn/kaasproeverij, dimsum lunch etc.
Tevens krijgt u bij boeking van een workshop korting bij vele restaurants en cafeetjes in de buurt.

U bent van harte welkom in ons pittoreske atelier. Voor meer informatie nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website www.schilderworkshops.nl of bel ons op 070 - 356 19 98.

www.schilderworkshops.nl

 

atelier-de-pleijsterplaats

Artspectrum Events
in hartje Maastricht (L)

Het speciale van Artspectrum Events is de ligging op een van de mooiste plekjes in het centrum van Maastricht.

Hier midden tussen het groen, in een Middeleeuws klooster, kan men in een ontspannen sfeer schilderen, maskers of beelden maken, glas bewerken of mozaÔeken onder de bezielende leiding van kunstenares Jozefien Koelman.

De workshops op het atelier duren 2,5 uur en zijn volledig verzorgd met koffie/thee met iets lekkers en ter afsluiting een hapje en een drankje.

Er zijn creatieve dagworkshops mogelijk op aanvraag van 11.00 tot 16.00 uur inclusief een goedverzorgde lunch en een originele kunstwandeling.

Alle workshops worden op maat gemaakt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familie- en vrijgezellenfeesten. Een dagje samen met vriendinnen krijgt zo beslist een speciaal tintje.

Ook het gezamenlijk maken van een kunstwerk voor het eigen bedrijf of huis zijn unieke workshops in hun soort.

Voor meer informatie: www.artspectrum.info

Artspectrum Events
Faliezusterspark 8
6211 JT Maastricht
Telefoon: 043 - 321 41 19


 

Artspectrum-Events-Maastricht


 

 Uitjesgids.nl

Workshop Masker maken

Met collega’s, vrienden of familie een mooi masker of Venetiaans masker maken.

Een creatief uitje is heel gezellig voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of dagje uit.

 

Home

 

Uitjes