Het Scrapbook Atelier
Klarenbeek (GLD)

Het Scrapbook Atelier richt zich volledig op het ontwikkelen en organiseren van workshop activiteiten. Daarnaast kunt u bij Het Scrapbook Atelier terecht voor aankoop van diverse workshoppakketten.

Scrappen is een fantastische hobby, waarmee u al uw dierbare momenten op een heel bijzondere manier kunt vastleggen. Het leuke is dat iedereen het kan! U ook! Het is geweldig om te ontdekken dat je zelf zulke mooie dingen kunt maken met simpele materialen als foto's en papier.

Hoe leg je uit wat scrapbooking is?
De kunst van het verwerken van foto's................
Het creatief en decoratief inplakken van foto's...........
Scrapbooken is zoveel meer!

Door middel van het eventueel versnijden van foto's, kleurgebruik van achtergrondpapier, en toepassing van diverse technieken, probeer je aantrekkelijke creaties te maken die de sfeer, het gevoel, de emotie versterken van hetgeen er op foto is vastgelegd.

Ook kan je memorabilia op je pagina's verwerken, dingen die je wilt bewaren en die passen bij het onderwerp waarover je scrapt.
(Denk bijvoorbeeld aan toegangskaartjes, krantenartikelen, zelf gevonden schelpjes, bloemen, blaadjes, muntjes, haarlokje etc. etc.)

Voor kinderpartijtjes, bedrijfsuitjes, familie activiteiten kunnen we in overleg een workshop op maat ontwikkelen.

Ervaar het zelf en kom een keer langs.

www.scrapbookatelier.nl

 

Het Scrapbook Atelier


 

Creatief Roermond
Roermond (L)

De aanstaande bruid verrassen met een creatieve workshop. Omdat het gezellig is met een aantal vriendinnen iets creatiefs te ondernemen. Je kunt tijdens de workshop iets leuks voor je zelf maken, voor iedereen een mooi aandenken aan deze bijzondere dag. Maar er kan ook samen iets voor bruid en bruidegom gemaakt worden. Een blijvende herinnering aan de vriendenkring! Ontzettend gezellig en een schitterend resultaat. Er zijn veel mogelijkheden.

Samen een mooi sieraad maken tijdens je vrijgezellenparty. Het sieraden maken is niet meer weg te denken tijdens vrijgezellenfeesten. Ieder maakt een fraai sieraad naar eigen smaak.

Samen met de gasten een scrapbook/memorybook maken voor bruid en bruidegom. Heel persoonlijk en geweldig leuk!
Iedereen brengt een foto of ander aandenken aan het bruidspaar mee en op een hele fraaie manier wordt dit in een boek verwerkt. Denk hierbij aan de manier waarop iedereen de bruid of bruidegom kent, als familie, collega, (sport)vriend of anders. Laat je fantasie werken, alles kan en mag, zolang het maar in een boek verwerkt kan worden.
Aan het eind van deze vrijgezellendag heeft de bruid een album met hele bijzondere herinneringen van haar hele aanwezige vriendenkring.

Maar ook kun je met de hele groep een tuintafel of een (tuin)spiegel van moza´ek voorzien en deze als cadeau aan het bruidspaar aanbieden. Nieuw in het assortiment is de side-table!

Ook heel dierbaar is het maken van een vriendenkring met behulp van textielverharder. Of een paspop verfraaien, die ook heel decoratief is zonder trouwjurk.

En wil je iets speciaal? Schilder samen een kunstwerk op canvas. Het is niet zo moeilijk als je denkt.

Je kunt ook tijdens de workshop iets leuks voor jezelf maken. Voor iedereen een mooi aandenken aan deze bijzondere dag.

Neem contact op over de mogelijkheden en denk eraan: hoe exclusiever, hoe liever!

www.creatiefroermond.nl


 

Creatief Roermond scrapbook maken
Creatief Roermond moza´eken

 Uitjesgids.nl

Uitjes

Scrapbook maken

Voor uw collega’s, vriendinnen of familie een workshop scrapbook maken organiseren.

Scrapbooking is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of groepsuitje.

 

Home

 


 

Scrap4fun
Capelle aan den IJssel (ZH)

Scrap4fun geeft verschillende workshops in de workshopruimte in Capelle a/d IJssel.

Basis Workshop
Deze workshop is voor beginners, die graag kennis willen maken met scrappen. U krijgt tips en technieken uitgereikt die leiden tot leuke resultaten! We leren u meteen een leuk uitklapsysteempje om meerdere foto's te kunnen verwerken. U gaat met leuke werkstukken naar huis en bent vervolgens verslaafd geraakt aan scrappen! Meenemen: veel foto's!

Cropdagen
Deze dag neemt u uw eigen materialen mee en gaat heerlijk voor uzelf scrappen. Mist er iets, kan dit ter plekke aangeschaft worden. U kunt gebruik maken van diverse gereedschappen, zoals Sizzix, Coluzzle, Cricut en de computer met leuke fonts voor de titels en teksten! Er wordt niet echt les gegeven, maar tips kunt u natuurlijk altijd krijgen! Meenemen: al uw eigen scrapspullen en foto's.

Pimp your box!
Bij deze workshop krijgt u een houten embellishment box met 12 grote vakken (leuk om uw knoopjes, lintjes en andere dingen in te bewaren) en een houten tissuebox. Deze boxen gaat u helemaal aankleden met papier, lintjes, verf, mooie borderstempels en bloemen. U krijgt er ook nog een pakket "Say it in chrystals" bij om de box mee te versieren.

Scrapping on the wall
Al een tijdje op de markt, maar o zo leuk om te doen. Scrappen op canvas! Leuk voor een persoonlijk cadeau, of voor je zelf thuis aan de muur. Let op: hierbij komt verf kijken! Dus geen kleren aandoen die net nieuw zijn! Meenemen: veel foto┤s!

Klap- en schuifsystemen
Een leuke manier om meer foto's of teksten te verwerken op uw pagina door middel van een klap- en/of schuifsysteem. U kunt voordat de workshop begint kiezen uit de volgende types systemen: Scrolls ┤n wings of 2-in-1 layout.

Albumdag
Tijdens deze dag maakt u een grootalbum helemaal zelf. In dit album passen scrapbladen van 12 x 12 inch (30.5 x 30.5 cm) verwerkt worden. Dit is een speciaal album, omdat er geen insteekhoezen zijn, zoals in alle andere albums. Bovendien maakt u het album zelf met de omslag die u wilt! De omslag wordt gemaakt van scrappapier die aan elkaar worden gezet met de naaimachine. Succes verzekerd! Meenemen: naaimachine en verlengsnoer, indien in bezit.

Techniekendag
Tijdens deze dag maakt u kennis met verschillende materialen en gereedschappen. Vooral handig voor beginners die soms door de bomen het bos niet meer zien. We doen van alles wat: stempelen, embossingpoeder, Coluzzle, Cricut, eyelets, scheuren, etc. Meenemen: veel foto's!

Houten album workshop
U maakt deze dag een geheel houten minialbum naar keuze, zowel het album als de inhoud helemaal af. U gaat het album met verf, papier en accesoires bewerken en kunt meteen uw foto's toevoegen. U kunt kiezen uit verschilldende type albums zoals de vorm van een kroontje, ridderkasteel, prinsessenkasteel, auto, dinosaurus, vleugel of andere vormen. Meenemen: veel foto's!

Scrap4fun geeft ook verschillende kinderworkshops/kinderfeestjes vanaf 6 jaar in Capelle a/d IJssel.

Voor alle workshops geldt dat u zich van tevoren moet opgeven. U kunt bellen naar 06-29135373, 010-4560148 of mailen naar info@scrap4fun.nl

www.scrap4fun.nl

 

Scrap4Ffun scrapbook workshop