Knappe Koppen
Breda (NB)

Servies Schilderen

In ons sfeervolle en kleurrijke atelier midden in hartje centrum Breda organiseren wij workshops “Servies Schilderen”. Onder het genot van een drankje ga je brainstormen over het ontwerp en na een uitleg gaat iedereen schilderen.

Bij een vrijgezellengroep schildert iedereen onderdelen van “het bruidsservies”.
Je kan kiezen uit een breed assortiment aardewerk.

Een workshop kun je boeken vanaf 6 personen en duurt 3 uur. Ter inspiratie kun je in onze geweldige winkel terecht en zijn er tal van fotoboeken ter inzage.
Het resultaat wordt professioneel afgebakken (vaatwasbestendig) en kan in overleg worden opgehaald!
Er worden tevens workshops gegeven voor kleinere groepen (of alleen) op door ons vastgestelde data. Is de groep groter dan 35 personen dan geven wij ook workshops op lokatie!

Een workshop kost € 35,00 per persoon, dit is inclusief het servies. Workshops zijn zowel overdag als in de avonduren te boeken.

Meer informatie kun je vinden op www.knappe-koppen.nl of bel 06-52624218 voor opties en reserveringen.

 

Porceleen, pret op porcelein
Weesp (NH)

Beschilder/sjabloneer een prachtig servies, dat geschikt is voor dagelijks gebruik.

Iedereen kan het, ook met behulp van meer dan 300 sjabloontjes, maar uit de hand schilderen is natuurlijk wel zo leuk.
Er wordt gewerkt met professionele porceleinverf, zodat het servies ook in de afwasmachine kan.

Onder het genot van een heerlijke high tea of luxe lunch lekker creatief bezig zijn. Bij mooi weer gezellig tussen de kippen in de tuin en anders in de serre met de open haard op de achtergrond.
Wellicht nog een zalig boottochtje over de Vecht (met picknickmand?) maken of een bezoekje aan de romantische Theetuin (op loopafstand).

Ook voor kinderpartijtjes of bedrijfsuitjes een prima dagje uit bij PorceLeen in Weesp (tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum).

www.porceleen.nl

 


 


 

De Zus van Tante Til
Den Haag (ZH)

Servies beschilderen en ook nog smullen in het Haagse Art Depot Huiskamer Atelier van de Zus van Tante Til!
Het kunstzinnge huiskameratelier staat open voor iedereen die zich enkele uren een kunstenaar wil voelen. Het mooiste servies staat klaar om beschilderd te worden!
Het huiskameratelier is bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeestjes en maidenparties en overige creatieve groepsactiviteiten.

Gezelligheid is troef en kent geen tijd............ dat wil zeggen, dat je bij de Zus van Tante Til ruim 3 uur onder de pannen bent en dat de koffie en thee en veeeeeeeeeel lekkers bij de koffie en thee gratis is.
Ondertussen........zit je wel met het puntje van je tong uit je mond het mooiste servies voor je vriendin die gaat trouwen te beschilderen (of wellicht wel voor jezelf).
Je lievelingsmuziek mag je gewoon zelf meenemen en lekker hard draaien en meezingen.... of je pakt een c.d.tje uit de kast van de Zus van Tante Til.

Er is ook nog veel extra’s te beleven, zoals een Waanzinnig Workshopthema of de Tuttige Bingo in combinatie met een High Tea.

Alle groepen van 8 - 38 personen zijn meer dan welkom!
Motto van de Zus van Tante Til: creeer je eigen creativiteit!

www.dezusvantantetil.nl

 

 Uitjesgids.nl

Uitjes

Servies beschilderen

Voor uw collega’s, vriendinnen of familie een workshop servies beschilderen organiseren.

Servies schilderen is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag.

 

Home