Beleef De Wilgenweard
Nijverdal (OV)

De Wilgenweard is de toplocatie voor al uw feesten!

De Wilgenweard heeft een activiteitenpark waar u terecht kunt voor een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande activiteiten.
Of het nu gaat om een spectaculaire Gravity Fall, het rustgevende kanovaren, een workshop breakdance of een spetterend themafeest als “Pump up the 90’s!”.

De Wilgenweard biedt voor elk wat wils!
Basis voor alle activiteiten is het grootste Finse chalet van Nederland met vier feestzalen met een totale capaciteit van 300 gasten en een TV gekeurd activiteitenpark.  Dit  park bestaat o.a. uit een uitdagend touwparcours op 8 meter en 5 meter hoogte en een abseiltoren van 15 meter hoog!
Het aangrenzende Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, die direct achter de Wilgenweard begint, biedt volop mogelijkheden voor nordic walking, atb-, pda-, gps- en kompastochten.
De Regge, een rustig kabbelend riviertje, kan bevaren worden met kano, vlot of rondvaartboot.
Daarnaast biedt De Wilgenweard met haar 24 tweepersoons kamers voor 48 personen ook nog de  gelegenheid om te overnachten.

Kortom; bij de Wilgenweard vindt u de complete invulling van al uw wensen!

Kijk voor een compleet overzicht op:

www.wilgenweard.nl

 

Boerenspellen
Ospel (L)

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje, bedrijfsfeest,familiefeest, vrijgezellenfeest in Limburg op 5 min afstand van de A2?
Boerenspellen heeft daar de perfecte dag voor.

SPOEDCURSUS BOER WORDEN - De echte versie
We beginnen natuurlijk met een kopje koffie, waarna iedereen in laarzen en overall wordt gehesen.
Wij zorgen er dan voor dat Bertha 297 staat te popelen om gemolken te worden. En....... er is nog veel meer werk. Menig zweetdruppeltje zal tevoorschijn komen. De stal moet worden uitgemest. De kalfjes hebben grote dorst, de voergang moet worden geveegd. En als klap op de vuurpijl, moet er ook voor nageslacht worden gezorgd. (Bij de koeien althans).

SPELLENPROGRAMMA SPOEDCURSUS BOER
Lachen, gieren, brullen, humor, actie, gezelligheid en veel plezier. Er is geen betere manier om het echte oer-hollandse boerenleven te ondergaan. Wij hebben enkele bijzondere spellen, niet te vergelijken met bijv. sjoelen of darten.
Ons programma bestaat uit 10 spellen die te maken hebben met de dagelijkse handelingen op de boerderij. Van koeien melken tot insemineren.

PEELKOLDERSTEPSAFARIi
Dit is een kroegentocht met gekke vragen op de kickbike step. Duurt ongeveer 2,5 uur. Mag ook een volle dag duren als jullie maar voor donker thuis zijn.

www.boerenspellen.nl

 

Jeu de Boer
Hazerswoude Dorp (ZH)

Jeu de Boer

Wij organiseren polderrecreatie voor jong en oud, voor bedrijven, families, vrienden, collega’s, vrijgezellengroepen, scholen, clubs en verenigingen.

U kunt bij ons zelf een arrangement samenstellen uit diverse activiteiten, spellen, workshops en boerentrienenbuffetten. Voor u aan een activiteit begint, ontvangen wij u en uw gasten graag met koffie, thee-onder-de-theemuts, boerencake, boerenbrok of een Hazer-woutje.

Tijdens de koffie en thee krijgt u uitleg over uw programma.


www.jeudeboer.nl

 

Sport Totaal
Veenendaal (UT)

Organisatiebureau Sport Totaal organiseert sportieve evenementen. Binnen en buiten.
Voor bedrijven, verenigingen, scholen, winkelcentra en particulieren. Om teams beter te laten presteren, iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid. Wie zelf een evenement organiseert, is bij Sport Totaal ook aan het juiste adres voor het huren van spectaculaire attracties en professioneel sport- en spelmateriaal.

Tijdens de evenementen staan kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Het plezier dat onze deelnemers beleven aan de evenementen die wij organiseren, staat daarnaast bij ons hoog in het vaandel.
Daarom werkt Sport Totaal met goed opgeleide instructeurs en veilig materiaal, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw dag of avond uit. Onze instructeurs houden rekening met individuele verschillen binnen de groep. Zowel de doorgewinterde als de minder ervaren sporter zal plezier beleven aan een evenement.


www.sporttotaal.nl

 

Sport Totaal

 Uitjesgids.nl

Uitjes

Sport & Spel

Als u op zoek bent naar leuke sportieve activiteiten dan bent u hier aan het goede adres.

Geef uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag een sportieve en speelse invulling.

 

Home

 


 

Beachclub Natural High
Noordzeestrand bij de
Brouwersdam (Zeeland/ZH)

Groepsuitjes op het strand

Op zoek naar een leuk en actief uitje op het strand? Bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp bieden we leuke en toegankelijke strand- en wateractiviteiten aan. Vanuit onze prachtige strandtent bieden we dagelijks Clinics (instaplessen), kitesurfcursussen en groepsactiviteiten aan.

Voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familie-uitjes kunnen we een leuke dag in elkaar zetten. Jullie hebben de keuze uit een breed scala aan strand- en waterprogramma’s. Een greep uit de mogelijkheden:

Kitebuggyen
Blokarten
Kajakken
Powerkiten
Kitesurfen
Beachyoga
Suppen
Beachchallenge
Raften
Kajakken
Beachgolf

Voor individuen en kleine groepen hebben we de Clinics blokarten en kitebuggyen. Beide activiteiten zijn makkelijk te leren.
Na een korte uitleg van onze instructeurs kun je zelfstandig aan de slag en heerlijk heen en weer scheuren over het strand.

Minder actief aangelegd? Je kunt bij ons ook heerlijk onderuit zakken in n van de loungehoekjes van ons uitgestrekte terras en genieten van een lekker drankje of broodje. Voor groepen bieden wij verschillende lunches, brunches, buffetten en barbecues aan.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
www.natural-high.nl
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl
 

Beachclub Natural High
blokarten
kitebuggyen