City Xplore
stadstochten

Verkenningstochten en Fotopuzzeltochten

City Xplore is een onafhankelijk organisatiebureau uit het Brabantse Zundert, dat met veel inzet en enthousiasme jullie familiedag, bedrijfsuitje, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt.
Zowel kleine als grote groepen kunnen bij City Xplore terecht! Je kunt kiezen voor één onderdeel, bijvoorbeeld een Fotozoektocht door Amsterdam, waarbij jullie zelf de activiteit begeleiden. City Xplore kan echter ook het hele programma voor jullie verzorgen, inclusief begeleiding en prijsuitreiking.

Een korte greep uit onze activiteiten:

Met Happen & Stappen komen jullie op de leukste plekjes van de stad en kunnen jullie genieten van de heerlijkste gerechten in 3 verschillende restaurants. Onderweg dienen jullie ludieke doe- en denkopdrachten uit te voeren. Tevens komen jullie ook nog het een en ander te weten over de stad!

Tijdens de Verkenningstocht lopen jullie een mooie route en komen langs de mooiste plekjes van de betreffende stad, waarbij allerlei teambuilding-opdrachten, vragen, historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt zijn. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten.

Crazy 19 met 19 komische opdrachten die jullie binnen een bepaalde tijd moeten zien te vervullen. Elke opdracht moet worden vastgelegd op foto of camera als bewijs. Het team met de meeste durf en de meeste goed uitgevoerd opdrachten is de winnaar van dit fantastische spel!

Ideaal voor een vrijgezellenfeest is de Vrijgezellenspeurtocht met o.a. een op-maat-gemaakte quiz. Ook heel leuk voor een vrijgezellendag of vriendenuitje is de Kroegenspeurtocht waarbij de route langs de gezelligste kroegen van de stad komt. Onderweg krijgen jullie leuke muziekvragen en opdrachten.

Een variant op de “Ik hou van Holland speurtocht” is de speurtocht “Ik hou van België”. Tijdens de zoektocht door de stad krijgen de teams allerhande vragen en team-opdrachten die te maken hebben met de vaderlandse geschiedenis van België. Deze supergezellige speurtocht is mogelijk in Mechelen, Antwerpen, Leuven, Brugge en Gent.

Als je meer van bossen en natuur houdt dan is ons outdoor-spel Klootschieten gecombineerd met vragen en opdrachten een erg leuke activiteit voor een familiedag, personeelsuitje of vriendenuitje.

Al onze activiteiten kunnen geheel op maat gemaakt worden en gecombineerd worden met lunch, diner, high tea, picknick, etc.

Onze stadsuitjes zijn mogelijk in de volgende plaatsen: Maastricht, Antwerpen, Bergen op Zoom, Middelburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Amsterdam, Deventer, Utrecht, Mechelen, Leuven, Woerden, Zundert, Amersfoort, Naarden, Nijmegen, Arnhem, Dordrecht, Brugge, Delft, Gent, Leiden.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.city-xplore.nl.

 

Baantjerspeurtocht
Amsterdam (NH)

Speurtocht rondom de Cock!

Treedt in de voetsporen van rechercheur De Cock, met Ce-oo-ce-ka. Deze spannende Baantjerspeurtocht door Amsterdam is leuk voor jong & oud. Onze spelleiders ontvangen u graag in het sfeervolle Appie Baantjermuseum aan de beruchte Warmoesstraat.

Programma Baantjerspeurtocht

De Baantjerspeurtocht is een echte teambuilder. Tijdens deze speurtocht verkent u Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar! Inspecteur Arie of zijn nichtje Corry De Cock helpen u graag op weg naar het lijk aan de kerkmuur. Hiervan moet uiteraard de identiteit worden vastgesteld.

Pauzeren tijdens deze Baantjerspeurtocht doet u wanneer u wilt in één van de vele gezellige Amsterdamse kroegjes. Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantjertune oefenen, goed voor 10 punten. Daarna moet u onder andere in oud Amsterdam nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van De Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden. Bezoek ook de plaats délict van de moord op een prostituée! Deelnemers aan de speurtocht hebben een mobieltje of digitale camera nodig!! Voor het beste team hebben we aan het eind van deze Baantjerspeurtocht uiteraard een passende prijs. Nieuw: u kunt ook kiezen voor de Baantjertour met gids.

Kijk eens op onze site voor meer info.

www.amsterdamexcursies.nl


 

Maastricht-Biking
Maastricht (L)

Maastricht-Biking is een klein en vriendelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in verrassende stadstochten en mountainbike tochten in de wijdere omgeving van Maastricht.

City Tours met oog voor cultuur en historie
Verken het echte Maastricht en een stukje van het bijzondere landschap eromheen. Ontdek de bijzondere plekken, uitzichten en gebouwen en de bijbehorende verhalen op onze verrassende stadstochten. Met Maastricht-Biking kom je op plekken die je zelf niet snel zou vinden en ontdek je de dingen waaraan je anders voorbij zou fietsen. De fiets is kortom ideaal om onder begeleiding van onze stadskundige gidsen Maastricht te verkennen.

Mountainbike Tochten
Mountainbiken door stille natuur, langs vergeten plekken en ruige littekens in het landschap.
Van ontspannen tot sportief. Door bos en heide, langs stilgelegde spoortracés en een uitgebreid netwerk van kanalen, rijd je urenlang uit het zicht van autoverkeer en bebouwde kom.
Verlaten fabrieksterreinen, mijnsteenbergen en verwilderde zand-, grind en mergelgroeves zijn kleine paradijsjes voor off-road rijders.

Doorkruis lands-en taalgrenzen
Op het kruispunt van Wallonië, Vlaanderen en Us Limburg is de omgeving enorm gevarieerd: bos en hei van de Hoge Kempen, het bed van de wilde Grensmaas, de Franse sfeer in het Waalse Jekerdal en de hellingen en weidse uitzichten van het Mergelland en de Voerstreek.

Groepsarrangementen
Onze fietstochten zijn uitstekend te combineren met een bezichtiging, rondleiding in een grottenstelsel, proeverij of een boottochtje. Voor de meeste arrangementen geldt een minimum deelname van 6 personen.

www.maastricht-biking.com

 

Maastricht-biking

 Uitjesgids.nl

Uitjes

Stadswandeling - Speurtocht

Met uw gezelschap de stad verkennen en leuke opdrachten uitvoeren.

Een sfeervolle stadswandeling of speurtocht voor uw bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje.

 

Home