Windshift
Wijk aan Zee (NH)

Sportieve en spectaculaire activiteiten zijn onze specialiteit. Je kunt bij ons terecht voor een onvergetelijk programma op het strand. Activiteiten zijn los te boeken of in combinatie zodat iedereen meerdere sporten kan uitproberen.

Strandzeilen of blokarten
Blokarten is spectaculair en makkelijk te leren. Iedereen kan het! Je zit in een driewieler en rijdt over het strand.

Powerkiten of vliegeren
Het vliegeren begint rustig met een kleine vlieger. Als iedereen de basis doorheeft, gaan we een stap verder en pakken we de grotere maten erbij. De eerste sleepsporen zullen al snel in het zand staan.

Flyboarden
Het vliegerprogramma kunnen we uitbreiden met flyboarden. Je staat op een oversized skateboard en bedient tegelijkertijd de vlieger. Het lijkt moeilijk, maar iedereen kan dit leren in twee uur.

Strandspelen
Ook zonder wind kunnen we een programma aanbieden met o.a. volleybal, beach golf, frisbee golf, ultimate frisbee en meer.

Horeca
Eventueel kunnen we een barbecue of diner reserveren bij een horeca gelegenheid in de buurt.

Bezoek onze website voor een dagje uit op het strand of vraag direct informatie aan per email.

 

Boots Events
Scheveningen (ZH)

Bedrijfsuitje organiseren? Van een sportief bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, een GPS tocht door Den Haag tot een bedrijfsfeest in een strandpaviljoen. Wij bieden actieve uitjes voor jong en oud en voor ieder wat wils.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche is uw personeelsuitje Scheveningen bij Boost Events uitstekend verzorgd. Of het nu gaat om een groep van 10 of 400 personen, wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Flexibiliteit, kwaliteit, humor en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken er hard aan, uw bedrijfsuitje tot een succes te maken.

Dit jaar is ons pakket aan workshops en activiteiten wederom uitgebreid! We zien u graag terug op het strand van Scheveningen!

www.boostevents.nl

 

Evenementenbureau
Levensgenieters
Alkmaar (NH)

Levensgenieters is ht evenementenbureau voor personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, strandevenementen en incentives. Daarnaast verzorgen wij ook workshops en entertainment.

Beachevents

Levensgenieters organiseert al vele jaren sportieve en avontuurlijke beachevents langs onze mooie Noordzeekust. Of het nu gaat om een personeelsuitje, een kennismakingsdag of teambuilding, de Levensgenieters zorgen voor de totale invulling van jullie beachevent. Een professioneel team staat garant voor een intense beleving van een onvergetelijke dag.

Bij de beachevents staat het motto ‘Ieder geniet op zijn eigen wijze’ centraal. Wij beschikken over diverse (thema)programma’s die bestaan uit verschillende sportieve, creatieve maar ook denkopdrachten. Daarnaast hebben wij nog een groot scala aan aparte en ludieke strandactiviteiten zoals Braziliaanse percussie, op pad met de duinwachter, zandkastelen bouwen, capoeira, raften en ligfietsen. Afhankelijk van factoren als locatie, groepssamenstelling, grootte (van 30 - 1000 personen), doel en budget, kunnen deze worden ingezet voor jullie beachevent. Tijdens jullie dag op het strand kunnen wij verschillende sportieve, creatieve en actieve activiteiten verzorgen, al dan niet in competitieverband.

Natuurlijk regelen wij ook graag jullie strandfeest, of het hier nu gaat om een trouwfeest of een personeelsfeest op het strand, wij helpen jullie graag bij de juiste invulling!

Wij organiseren strandevenementen langs de gehele Nederlandse Kust, van Callantsoog tot Zandvoort, en van Egmond aan Zee tot Monster. Ook verzorgen wij activiteiten bij diverse binnenmeren in Nederland.

www.levensgenieters.nl

 

Levensgenieters

 Uitjesgids.nl

Uitjes

Strandsport

Met uw gezelschap een heerlijke sportieve dag of sfeervol strandfeest op het strand beleven.

Uitdagende strandsporten voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of groepsuitje.

 

Home

 


 

Bicfun Beachevents
  verschillende locaties

Bent u op zoek naar een leuk, actief dagje uit samen met collega's, kinderen, vrienden of familie?
Bicfun zorgt dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Powerkiten / vliegeren.
Bedwing de kracht van de wind en probeer overeind te staan. Net alsof je zweeft wanneer de vlieger je meters over het zand trek, maak een klein sprongetje en vlieg! Powerkiten is vliegen voor volwassenen.

Branding kanon en Branding Raften.
Overwin de golven en surf vervolgens met de golven weer richting strand. Met spierkracht gaat u de strijd aan met de kracht van de Noordzee.
“Geniet van het strand en maak dit spektakel mee"

Teambuilding op het strand.
Als teambuildings activiteit bieden wij team- funbuilding en 3D Mega Vliegeren. Bij deze evenementen staat de groep centraal en zullen de samenwerking, communicatie en vertrouwen getest worden.

Kids arrangementen.
Wij richten ons niet alleen op volwassenen maar ook op kinderen.
Zo hebben wij bijvoorbeeld het  Kids & kano of  het Kids & Fun arrangement. Ook leuk voor Volwassenen.

Bij Bicfun Beachevents  kunt u terecht van 2 tot 100 personen op verschillende locaties zoals Egmond aan zee, Bergen, Castricum of IJmuiden.

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ, lunch of een borrel hapje.

www.bicfun.nl

 

Bicfun Beachevents


 

Beachclub Natural High
Noordzeestrand bij de
Brouwersdam (Zeeland/ZH)

Groepsuitjes op het strand

Op zoek naar een leuk en actief uitje op het strand? Bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp bieden we leuke en toegankelijke strand- en wateractiviteiten aan. Vanuit onze prachtige strandtent bieden we dagelijks Clinics (instaplessen), kitesurfcursussen en groepsactiviteiten aan.

Voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familie-uitjes kunnen we een leuke dag in elkaar zetten. Jullie hebben de keuze uit een breed scala aan strand- en waterprogramma’s. Een greep uit de mogelijkheden:

Kitebuggyen
Blokarten
Kajakken
Powerkiten
Kitesurfen
Beachyoga
Suppen
Beachchallenge
Raften
Kajakken
Beachgolf

Voor individuen en kleine groepen hebben we de Clinics blokarten en kitebuggyen. Beide activiteiten zijn makkelijk te leren.
Na een korte uitleg van onze instructeurs kun je zelfstandig aan de slag en heerlijk heen en weer scheuren over het strand.

Minder actief aangelegd? Je kunt bij ons ook heerlijk onderuit zakken in n van de loungehoekjes van ons uitgestrekte terras en genieten van een lekker drankje of broodje. Voor groepen bieden wij verschillende lunches, brunches, buffetten en barbecues aan.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
www.natural-high.nl
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl
 

Beachclub Natural High
blokarten
kitebuggyen