Floor Bohemen
Ontwerpworkshops
Den Haag (ZH) & op locatie

Een greep uit de ludieke en sfeervolle FLOOR BOHEMEN-Ontwerpworkshops

#1
Designtassen
Tassen ontwerpen hoort tot mijn populairste workshops. Je kan hier helemaal je eigen creativiteit in kwijt en het resultaat is een tas die niemand anders heeft! Een design tas is vooral modieus, straalt een zekere chic uit. De kunst is om materialen, kleuren en vormen te kiezen, die de kwaliteit van je leven tot uiting brengen. Een ware uitdaging om zelf een tas te maken!

#2
Bring, make & take

Heel hip en very nowadays!
Breng de hoed, muts of pet waar je op uitgekeken bent mee naar deze workshop. Het model bewerk je met verschillende, bijzondere materialen tot een persoonlijk hoofddeksel in extravagante, sobere of stoere stijl. Een hoed benadrukt je eigen stijl en persoonlijkheid en is ook gewoon mooi!

#3
Light up your world

Verder zoeken naar die ene leuke lamp hoeft niet meer, want hier is de oplossing: ontwerp en maak ‘m zelf tijdens de workshop “light up your world”. De basisprincipes van een verlichtingsplan komen aan de orde en we bespreken ook eventuele verlichtingsvragen.

#4
Small cross-over bag

Ontwerp je eigen small cross-over bag! Natuurlijk blijft je grotere tas onmisbaar, maar de kleinere tas is ideaal als je weinig meeneemt.
Je ontwerpt en maakt een tasje (20x15cm). Basismateriaal is vilt; in combinatie met diverse andere materialen die in het atelier aanwezig zijn creŽer je je eigen unieke small cross-over bag!

EXTRA’s
ē Heerlijk eten & drinken (bijvoorbeeld hightea of lunch) voor € 12,50 p.p. extra.
ē Groepen vanaf 8 personen kunnen een datum naar keuze prikken.
ē De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven.
ē Alleen of met een vriendin een workshop volgen? Volg een inloopworkshop!

INSCHRIJVEN OF MEER INFO? 
FLOOR BOHEMEN ONTWERPWORKSHOPS
info@floorbohemen.nl
www.floorbohemen.nl
(070) 350 12 90

 

Floor Bohemen Ontwerpworkshop

Irene van Vugt
Utrecht

Workshops hoeden en tassen maken

Workshops hoeden maken
In een halve of een hele dag ontwerpt en maakt u een hoed onder deskundige begeleiding. Tijdens de workshop van een halve dag, werken we met voorgevormde onderdelen van sinamay, een soort weefsel van bananenbladeren. U kiest bijvoorbeeld een bol en grote ‘shawl’ waarmee u prachtige draperieŽn kunt maken. Om een grote hoed te maken, voegt u een rand toe.

Tijdens de workshop van een hele dag duikt u een dag in de wereld van de hoed. U krijgt een introductie in technieken en materialen en daarna ontwerpt en maakt u zelf een hoed. U kunt denken aan allerlei verschillende modellen van sinamay of u leert de techniek om met behulp van stoom stro of vilt over een hoedenmal te trekken. U heeft de keuze uit veel verschillende materialen in allerlei kleuren.

Deze workshops voor groepen van minimaal 6 en max. 15 personen kosten € 30,00 per persoon voor een halve dag en € 70,00 per persoon inclusief lunch voor een hele dag. De prijzen zijn inclusief koffie en thee en exclusief materiaal.

Workshops tassen maken
Tijdens deze workshops maakt u een tas die helemaal bij u past omdat u zelf de materialen, kleuren, dessins en fournituren bepaalt.
In een halve dag maakt u een grote tas van industrieel vilt en in een hele dag een modieus tasje van echt leer. Kosten voor een halve dag € 75 inclusief materiaal en voor een hele dag € 70 inclusief koffie en thee, een lunch en exclusief materiaal.

U zich ook individueel aanmelden, zie www.irenevanvugt.nl voor data.

De workshops worden gegeven in het atelier van ontwerpster Irene van Vugt aan de Oudgracht 371 in Utrecht.

Voor meer informatie:

Irene van Vugt
info@irenevanvugt.nl
www.irenevanvugt.nl
030-2145963 / 06-41451041


 

Irene van Vugt Utrecht

 Uitjesgids.nl

Uitjes

Workshop Tassen maken

U kunt uw eigen unieke tas ontwerpen en maken tijdens deze workshop tassen maken

Een workshop tassen maken is leuk voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnendag.

 

Home