Den Bosch uitjes

Kunstevenement.nl
  Kunstatelier Eden & De Man
 
Den Bosch & Boxtel


  Informatie
 
www.kunstevenement.nl


Tijdens onze kunstzinnige workshops (schilderen, theater, wereldcircus, koken, en kunstenaarskunde) ervaar je onbegrensde mogelijkheden! Je wordt geÔnspireerd, verleid, verwend, verbaasd door wat (jij) kan. Hier zijn wij allen Kunstenaars, en reizen over grenzen heen. We creŽren, delen, eten, lachen hard, genieten onbevangen, gebruiken alle zintuigen om onze kracht te voelen!
Onze workshops zijn van hoog niveau. Je creŽert als een Kunstenaar en Kunstenaars creŽren met je mee. Wij inspireren elkaar.

Als bedrijfsuitje of personeelsfeestje zijn onze workshops bijzonder geschikt. Er is geen betere teambuilding dan wanneer unieke individuen samen hun creatieve krachten bundelen, mogelijkheden benutten. Door je familiefeest hier te houden, leer je elkaar tůch opnieuw kennen.
Vrijgezellen-feestjes zijn hier vrij gezellig! Gun de bruid de vrijheid van haar expressie!!

Natuurlijk wordt elke workshop afgesloten met een kunstzinnig diner vol wereldse smaken (werelddiner!), verblindende kleuren en authentieke geuren.

…n wij hebben de mooiste plekjes in Brabant tot onze beschikking!

We zien er naar uit jullie te mogen inspireren!

Kunstatelier Eden & De Man, kunstevenement.nl

p.s. op onze website staan vele foto’s...
 

 

 

 

Home

 

iKooK kookstudio
  iKooK kookstudio
  Vught / ’s-Hertogenbosch


  Informatie
  www.ikook.nl


iKooK is een professioneel geoutilleerde kookstudio in het centrum van 'Vught (onder de rook van 's-Hertogenbosch). De kookstudio biedt, op afspraak en in de avonduren, een inspirerende ruimte waar u alles op culinair gebied en met iedere groepssamenstelling kunt ervaren. Zowel aan particulieren als bedrijven worden, in ongedwongen sfeer(niets moet alles kan) kookcursussen en kookworkshops gegeven van 10 tot 20 personen.
Na de bereiding van de gerechten is het heerlijk (na)tafelen zodat het educatieve en sociale gedeelte in balans blijven.

CHOCOLADE workshop, gedurende twee en een half uur wordt er in groepjes van twee overheerlijke bonbons gemaakt die na afloop van de workshop mee naar huis gaan. (Minimaal 10 personen.) Deze cursus is er ook voor individuele aanmeldingen.

Wat een leuke activiteit is om te doen is TAART DECORATIE workshop. Hierbij leert u zelf om een taart te decoreren, die na afloop mee naar huis gaat. Wat is er leuker om gezellig met een stukje taart thuis na te genieten. Aanmelden kan zowel individueel als in groepjes. Ook leuk om te doen met dochter-zoon.

KIDS CULINAIR
Dit jaar is iKooK ook gestart met kinder kook lessen.
Dit zijn 6 kooklessen voor kinderen in de leeftijd van 10-12 jaar en 12-15 jaar.
 

Een gezellig dagje uit in Den Bosch met familie, vrienden of collega’s.

Leuke Bossche uitjes en sfeervolle locaties voor uw familiedag, vrijgezellendag of dagje uit.

Uitjesgids.nl

Uitjes in Den Bosch