Den Haag uitjes

Huiskamer Atelier van De Zus van Tante Til
  De Zus van Tante Til
 
Den Haag

  Informatie
  Contactpersoon: Maggie ten Velden
  Tel: 0703635463
  Mobiel: 0614335645
  info@dezusvantantetil.nl
  www.dezusvantantetil.nl


Het oude Haagse huis, een semi-atelier is een artistieke ambiance waar Kunst en Kitsch kunstzinnig met elkaar verbonden zijn.
Servies beschilderen en/of ludieke kroonluchters maken en.......koffie en thee en wat lekkers erbij. Dus schilderen en smullen in een maf huiskameratelier.
Creatief zijn zonder talent, maar je wel even een paar uur een - kunstenaar - voelen.

De creatieve workshops duren 2,5 à 3 uur en zijn geschikt voor alle vormen van groepsuitjes (vrouwen en/of mannen!)

Tevens extra mogelijkheden om je workshop uit te breiden met eet/drinkarrangementen zoals een High Tea Sweetie Sweetie , of een aangeklede borrel, of met een Waanzinnig Workshopthema.
Ook mag je je eigen lievelingsmuziek meenemen of anders een c.d.tje pakken uit de kast van de Zus van Tante Til.

Een van de motto’s van de Zus van Tante Til: Easy going maar wel met allure.....

 

 

Home

 

 

 

Floor Bohemen Ontwerpworkshop
  Floor Bohemen Ontwerpworkshops
 
Den Haag


  Informatie
  info@floorbohemen.nl
  www.floorbohemenworkshops.nl
  (070) 350 12 90Een greep uit de ludieke en sfeervolle FLOOR BOHEMEN-Ontwerpworkshops

#1
Designtassen

Tassen ontwerpen hoort tot mijn populairste workshops. Je kan hier helemaal je eigen creativiteit in kwijt en het resultaat is een tas die niemand anders heeft!
Een design tas is vooral modieus, straalt een zekere chic uit. De kunst is om materialen, kleuren en vormen te kiezen, die de kwaliteit van je leven tot uiting brengen. Een ware uitdaging om zelf een tas te maken!

#2
Bring, make & take

Heel hip en very nowadays!
Breng de hoed, muts of pet waar je op uitgekeken bent mee naar deze workshop. Het model bewerk je met verschillende, bijzondere materialen tot een persoonlijk hoofddeksel in extravagante, sobere of stoere stijl. Een hoed benadrukt je eigen stijl en persoonlijkheid en is ook gewoon mooi!

#3
Light up your world

Verder zoeken naar die ene leuke lamp hoeft niet meer, want hier is de oplossing: ontwerp en maak ‘m zelf tijdens de workshop “light up your world”.
De basisprincipes van een verlichtingsplan komen aan de orde en we bespreken ook eventuele verlichtingsvragen.

#4
Small cross-over bag

Ontwerp je eigen small cross-over bag! Natuurlijk blijft je grotere tas onmisbaar, maar de kleinere tas is ideaal als je weinig meeneemt.
Je ontwerpt en maakt een tasje (20x15cm). Basismateriaal is vilt; in combinatie met diverse andere materialen die in het atelier aanwezig zijn creëer je je eigen unieke small cross-over bag!

EXTRA’s
Heerlijk eten & drinken (bijvoorbeeld hightea of lunch) voor € 12,50 p.p. extra.
• Groepen vanaf 8 personen kunnen een datum naar keuze prikken.
• De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven.
• Alleen of met een vriendin een workshop volgen? Volg een inloopworkshop!

 

 

 

Atelier de PleijsterplaatsAtelier de Pleijsterplaats
  Atelier de Pleijsterplaats
  Den Haag


  Informatie
 
www.schilderworkshops.nl
Zoek je een echte leuke en verrassende invulling voor een vrijgezellenfeestje? Bezoek dan onze website www.schilderworkshops.nl of bel voor info 070-3561998.

Onze gezellige schildersateliers bevinden zich op een superleuke locatie middenin het historische centrum van Den Haag. Hier krijg je vanzelf een echt Frans “ Montmartre gevoel” omdat onze ateliers omgeven zijn met vele terrasjes, gezellige kroegjes en restaurants.
We zijn heel goed bereikbaar. Vele P-garages en openbaar vervoer om de hoek.

De creatieve workshops duren 2 – 2,5 uur en zijn inclusief materialen, gezellige begeleiding, muziek, koffie of thee bij binnenkomst en tijdens de workshops een feestelijk glas prosecco of fris met luxe hapjes uit de oven. Kijk naar de vele aanbiedingen op onze site!

Lachen, veel fun hebben en een prachtig kunstwerk als herinnering, daar gaat het toch om? Kijk eens naar de kleurrijke workshops “karikatuur schilderen” en “portret schilderen” in de stijl van popart kunstenaar Andy Warhol. Wel even van te voren een portretfoto aanleveren van de deelnemers. Je kunt natuurlijk ook met elkaar een groot schilderij schilderen. Inspiratie krijg je voldoende door onze vele voorbeelden in de stijl van diverse kunstenaars zoals Herman Brood, Keith Haring, Corneille, Picasso, Miro etc.

Voor de echte power-girls hebben we een workshop “mannelijk of vrouwelijk naaktmodel schilderen”.
De nieuwe “ik hou van Holland” trend komt tot uiting in de workshop “Delfts blauwe koppies”. Op een big size tegel, die je eerst met verftechnieken een verouderingslook geeft, schilder je je eigen Delfts blauwe koppie in originele Delfts blauwe kleuren. Helemaal hot!
Op de workshop driedelig servies beschilderen kunt u natuurlijk ook het thema “Ik hou van Holland” toepassen.
De levensgenieters kunnen hun hart ophalen bij de workshop “ champagneglas graveren”. Deze workshop duurt 1 – 1,5 uur en is inclusief champagneglas, koffie of thee.
Bovenstaande workshops zijn een kleine greep uit talloze mogelijkheden.

Wij verzorgen naast de workshops ook te gekke PUZZELTOCHTEN zoals “undercover in Den Haag”, “GPS puzzeltocht der zintuigen” etc. met vele ludieke opdrachten.
Je kunt een workshop uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea, lunch, diner, likeurproeverij etc..
Complete Haagse arrangementen vind je op de site www.schilderworkshops.nl onder het kroontje Haagse arrangementen of bel 070-3561998.
Wij geven je graag vrijblijvend advies.

 

 

 

Tuk Tuk Rally
  Tuk Tuk Company - de leukste Tuk Tuk uitjes
 
Verrijn Stuartweg 22 P
  1112 AX  DIEMEN

  Informatie
  Tel 020 686 88 88
  Fax 020 686 82 48
  Email: info@tuktukcompany.nl
  www.tuktukuitjes.nl
  www.tuktukcompany.nl


TukTuk Rally achter de Haagse duinen, ik zou je met niemand willen ruilen

We moeten eerlijk zijn, Den Haag is de échte TukTuk hoofdstad van Nederland. Nergens is de Thaise driewieler zo populair als in de Hofstad en u kunt dit nu zelf ervaren! We ontvangen u graag bij Madurodam. Daar krijgt u van onze ervaren instructeurs een cursus TukTuk rijden. Als u geslaagd bent voor het TukTuk rijexamen, mag u met uw teamgenoten zelfstandig op stap in de Tuktuk.
De puzzeltocht leidt u langs de Scheveningse kust, door het sjieke Wassenaar en door de Haagse binnenstad. Onderweg moet u goed opletten, want het team dat het beste de puzzelvragen beantwoordt, wint de Haagse TukTuk Cup, maar nog veel belangrijker: u krijgt eeuwige roem. Na afloop van de puzzeltocht kunt u genieten van de fantastische Thaise keuken in de Haagse binnenstad of in Scheveningen. Enjoy the Ride!

Dit programma is geschikt voor groepen van 12 tot 70 personen

dagdeel: ochtend, middag

tijdsduur: 4 uur

 

 

 

Hofstad EventsHofstad Events
  Hofstad Events
  Den Haag


  Informatie
  www.hofstadevents.nl
Hofstad Events heeft de leukste uitstapjes! Wilt u een feestelijk, gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, stadswandeling, rondleiding, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of groepsuitje in Den Haag of Scheveningen? Perfect, professioneel en op maat georganiseerd; voor iedereen die Den Haag en Scheveningen écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen.

Een selectie uit ons aanbod:

Cursus Plat Haags
Een originele workshop 'Plat Haags' van Hofstad Events, waarin u onder leiding van een echte Haagse cabaretier, de tongval van de echte Hagenees gaat oefenen, zodat u op niveau kunt communiceren. Taal is ook maar een afspraak tussen mensen! Voor deze cursus heeft u alleen een beetje uitleg nodig, een stukje oefenconversatie, waarna u de stevige Haagse humor veel beter aanvoelt. Lach mee met onze cabaretier om de rare woorden en de gekke uitspraak, hij leert u plat Haags spreken in korte tijd.
Het is een melige cursus met lachgarantie! Met als afsluiter een conference van uw eigen cabaretier. Doe gewoon deze potsierlijke deze cursus 'plat Haags' en uw integratie in Den Haag is aanstaande. Converseren op niveau is eenvoudig. Zallik jÁh is een hétah voah je trétah gevuh zodat juh tanduh peletons gewés, je gat uit komme marshere?

Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag
Bij de Ik Hou van Holland Quiz van Hofstad Events in Den Haag gaat u net als bij het gelijknamige tv-programma een heerlijk spel spelen vol verrassingen.
Leuke feiten over ons kleine kikkerlandje, afgewisseld met vrolijke muziekfragmenten. Tijdens de quiz is het belangrijk om als een team samen te spelen en de uiteindelijke hoofdprijs niet uit het oog te verliezen. Een prachtig aangeklede locatie in het centrum van Den Haag is het feestelijke decor voor de gezellige Ik Hou van Holland Quiz. Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams met een teamcaptain. Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en zet een oranje of rood-wit-blauw petje op. Nog even en we beginnen de polonaise… Gekke en melige vragen nodigen ook uit tot ludieke antwoorden. U krijgt er in ieder geval een goed humeur van! Na afloop worden de punten opgeteld en roepen we het beste team uit tot de glorieuze winnaar. Met de hoofdprijs in de handen wordt vervolgens nogmaals een dansje gedaan. De oranje en rood-wit-blauwe petjes vliegen in het rond!

GPS Speurtocht Den Haag
Een GPS speurtocht en een wedstrijd in één. Tijdens deze speurtocht met GPS van Hofstad Events in Den Haag krijgt u steeds de volgende locatie van ons door, waar u zich weer snel heen moet spoeden, dwars door het centrum van de stad. Hoewel zo'n GPS receiver heel handig is, moet u natuurlijk nog eerst even uitzoeken waar u links of rechts afslaat. Gebruik dus uw ruimtelijk instinct en uw padvinderstalent tijdens deze competitie! Na ontvangst en de instructies van onze begeleiders droppen wij u ergens in het centrum, waarna u in groepen van maximaal 8 personen de route mag bepalen met behulp van het Global Positioning System. Dat kan toch niet al te moeilijk zijn? Onderweg lost u nog wat leuke opdrachten op om de stad nog beter te leren kennen. Afsluitend zetten wij het winnende team in het zonnetje! Een hapje, een drankje en een fantastische hoofdprijs voor de echte speurneuzen. Wilt u Den Haag echt leren kennen? Reserveer uw GPS Speurtocht en peil uw route!

Bekijk uit ons brede aanbod op onze website.


 

Een gezellig dagje uit in Den Haag met vrienden, personeel, relaties, klanten of collega’s.

Sfeervolle Haagse uitjes voor uw vrijgezellenfeest, verenigingsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje.

Uitjesgids.nl

Uitjes in Den Haag