Dordrecht

 

 


  Indoor Kart & Partycentre
  Dordrecht


  Informatie
  www.kart.nl

Hét Indoor Kart & Partycentre dat alles voor u regelt. Dus feesten zonder zorgen!

Karten
Indoorkarten behoeft tegenwoordig weinig instructie meer.
Maar karten bij Go-Kart-In is een sensatie op zich!!! Op onze spectaculaire, sensationele en veilige indoorkartbaan kunt u naar hartelust racen. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers!

Bij Go-Kart-In kunt u karten in veel verschillende vormen.
Van losse heats tot uiterst spannende enduranceraces voor de teamspirit.
Alles is mogelijk! Of wat dacht u van een kartcompetitie, compleet met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, races en finaleraces! Natuurlijk wordt u bij deze arrangementen van begin tot eind begeleid door onze professionele instructeurs en partybegeleiding.

Lasergamen
Donkere gangen, rennende schimmen, verbazingwekkende lichteffecten, onheilspellende geluiden en bewegende tegenstanders. Dat vindt je terug in onze spectaculaire en verrassende lasergame-arena. Dus wees op je hoede, want de vijand slaapt niet!!!
Lasergamen kan geboekt worden per sessie (incl. instructies ongeveer een half uur) en in arrangementsvorm.

Pitstopcompetitie
Bent u sneller dan het Ferrari-team? In Indoor Kart & Partycentre kunt u een heuse pitstop nabootsen op onze formuleauto. Samen met een teamgenoot bedient u een tijdklok en luchtgereedschap.
Probeer zo snel mogelijk de wielen te wisselen en wordt het beste team van uw gezelschap! Maar maak geen fouten, want de tijd tikt door! Een professionele instructeur houdt alles nauwlettend in de gaten, dus met “valsspelen” wint u het niet!
De pitstopcompetitie kan zowel los als in combinatie met andere activiteiten geboekt worden.

Op onze website vindt u een overzicht van al onze mogelijkheden.

 

 

Home

 

Een dagje uit in Dordrecht! Leuke tips voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje.

U zult zich zeker vermaken tijdens uw Dordtse uitje.

Uitjesgids.nl

Uitjes in Dordrecht

Fotoglossy fotoshoot in Dordrecht
  Fotoglossy - TVworkshop
 
Fotoshoots in Dordrecht


  Informatie
  073-6911280

  info@tvworkshop.nl
  www.fotoglossy.nl


Ben je op zoek naar een vrijgezellenuitje vol glitter en glamour in Dordrecht? Of wil je misschien een mooi magazine maken met alle medewerkers van het bedrijf? Boek dan nu een workshop bij Fotoglossy!

Bij ons kun je verschillende fotoshoots boeken in onze professionele studio in Den Bosch, bij jou thuis of op het kantoor in Dordrecht.
Tijdens de fotoshoot wordt je begeleid door de beste fotografen die er zijn. Zij zorgen er voor dat iedereen prachtig op de foto staat en zich voor een dag als een echt model waant.
Wil je er helemaal top uitzien op de foto’s? Boek dan een visagist bij de fotoshoot. Zij zal er voor zorgen dat iedereen mooi opgemaakt wordt en zich mooi en zelfverzekerd voelt voor op de foto’s.

Om deze dag helemaal af te maken, kan er ook een magazine gemaakt worden. De mooiste foto’s worden verzameld en komen in het magazine. Bij elke foto komt een stukje tekst, door jullie zelf geschreven. Het magazine kan bijvoorbeeld gaan over de bruid en de ontmoeting met haar vriendinnen of het wordt een magazine speciaal voor de klanten waarin de doelstelling en alle medewerkers van het bedrijf worden geïntroduceerd. Jullie mogen helemaal zelf bepalen welke kant het op gaat!

Alle foto’s worden digitaal opgestuurd en dat al voor een prijs vanaf € 39,50 per persoon!
De visagie workshop is al te boeken vanaf € 25,- per persoon. Twijfel dus niet langer en gun jezelf een dag in de spotlights met Fotoglossy in Dordrecht.