GraffitiCompany graffitiworkshop in Haarlem
  Graffiti Company
 
TVWorkshop
  Nieuwstraat 34
  5211 NL ’s-Hertogenbosch  Informatie
  Tel.
073-6911280
  info@tvworkshop.nl
  www.graffiticompany.nl


Leer tijdens julle uitje in Haarlem alle tricks van het graffiti spuiten van onze eigen graffiti artists. Zij zullen alles vertellen over graffiti en wat er bij komt kijken.

Stel je creativiteit op de proef en maak je eigen “tag”. Je tag bestaat uit 3D letters en is vaak de bijnaam van de deelnemer. Met deze tag kan je het graffiti spuiten een beetje oefenen en wat ontwerpen uitproberen. Als iedereen goed op dreef is, zullen we in groepen gezamenlijk een graffiti kunstwerk maken. Dit zal op onze mobiele muren van 2x5 meter gebeuren, genoeg plek voor iedereen dus!

Willen jullie echt als graffiti professionals in Haarlem deze workshop verlaten? Boek dan de graffiti extra workshop. Een uur extra, 3 in totaal, graffiti spuiten en extra muren om te gebruiken. Nog meer experimenteren en je creativiteit de vrije loop laten.
Aan het einde van deze workshop zal de Gouden Spuitbus uitgereikt worden aan de beste graffiti artist van die dag.
Een herinnering voor altijd aan deze fantastische workshop.

Wil jij liever een workshop helemaal aangepast aan jullie dag programma in Haarlem? Vermeld dat dan in de aanvraag, dan zorgen wij voor een programma op maat gemaakt voor jullie dag. Boek nu dus deze fantastische workshop voor een prijs vanaf
€ 39,50 per persoon, voor jouw vrijgezellendag of bedrijfsuitje!

 

 

 

Stepverhuur HaarlemStepverhuur Haarlem
  Stepverhuur Haarlem
  Haarlem


  Informatie
  www.stepverhuurhaarlem.nlActieve step uitjes in Haarlem

Stepverhuur Haarlem, de kickbike (steppen) specialist van de regio. Ontdek met ons de mooiste plekjes van de stad en duinen. Of flaneer met de step langs de boulevard van Zandvoort en Bloemendaal aan Zee.

Haarlem per kickbike
Steppen en Haarlem is een perfecte combinatie. Het historische centrum is lekker compact en omringd door Haarlemmer Hout, Spaarne en mooie natuur. Highlights zoals de Vijfhoek, de hofjes, De Groote markt en De Adriaan zijn altijd dichtbij. Steppend sta je makkelijker ergens bij stil dan op de fiets en ben je sneller dan lopend.

Steppen in de duinen
Steppen in de duinen geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Haarlem grenst aan het Nationaal Park De Kennemerduinen, zonder twijfel het mooiste duinlandschap van Nederland. U kunt er kiezen uit routes van verschillende lengtes, of uw eigen route uitstippelen.

Huren of verzorgd uitje
We organiseren complete bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes en familiedagen waarbij de steptocht gecompleteerd wordt met instructie, GPS-routes, gids en lunch of borrel. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alleen het huren van kickbikes.
 

 

Home

 

Een dagje uit in Haarlem! Leuke tips voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje.

Sfeervolle Haarlemse locaties voor een gezellig dagje uit in deze stad in Noord-Holland.

Uitjesgids.nl

Haarlem uitjes

Uitjes in Haarlem