>

 Uitjesgids.nl

Maastricht


  City Xplore
 
stadstochten


  Informatie
 
www.city-xplore.com


City Xplore ontwikkelt volgens uniek concept op-maat-gemaakte verkenningstochten en fotozoektochten in een aantal gezellige, bezienswaardige steden.
Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, zussendag, verenigingsuitje of verjaardagsfeestje, dan bent u bij City Xplore aan het juiste adres. Zonder dat u gebonden bent aan een gids of begeleider, bieden wij u een leuke, boeiende en gezellige stadstocht, al dan niet met (team)opdrachten, in de door u gekozen stad. Vooraf ontvangt u een pakket met daarin alle ingrediŰnten voor een fantastisch dagje uit.

Kort samengevat heeft u de keuze uit:

Verkenningstocht
Dit is een tocht waarbij u aan de hand van foto’s en een routebeschrijving een schitterende wandeling maakt door de stad van uw keuze. Naast uitgebreide informatie en wetenswaardigheden zijn er allerhande vragen, puzzels, breinbrekers en (spel)opdrachten in de tocht verwerkt.

Fotozoektocht
Aan de hand van een stadsplattegrond, een foto/vragen/opdrachtenboekje en een fotocamera gaan de teams op zoek naar een aantal locaties verspreid door de stad. Bij elke locatie horen een aantal vragen en opdrachten.

Stadstochten zijn mogelijk in de volgende steden: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Gent, Maastricht, Naarden, Nijmegen en Woerden.

Meer informatie vindt u op onze website: www.city-xplore.com.
 

uitjesgids

 

 

Artspectrum Events
  Artspectrum Events
  Maastricht en op locatie


  Informatie
  www.artspectrum.info


Originele creatieve workshops voor bedrijven en particulieren in het hartje van Maastricht.
Midden in een prachtig parkje is het atelier van kunstenares Jozefien Koelman gevestigd in een Middeleeuws kloostertje. Uit het hele land komen mensen naar het atelier om in een sfeervolle ambiance te schilderen en maskers of beelden te maken.

In de schilderworkshop werkt men samen of individueel aan een schilderij. In de schilderspecials kunnen de deelnemers kiezen uit een boeiende workshop kleurentherapie, natuurmandala’s maken of werken met klank en kleur.

Ook zijn er workshops in moza´eken, glas bewerken, porselein beschilderen of textiel bewerken: zoals een prachtige wandkleedschildering maken.

De dagdeel workshops duren 2 - 2,5 uur en er zijn dagworkshops van 4 - 5 uur inclusief een goed verzorgde lunch en een originele stadswandeling. (Ook workshops op uw eigen locatie mogelijk).

Voor meer info en prijzen: www.artspectrum.info
 

uitjesgids

 

Home

 

 

 

Maastricht-Biking mergelgroeveMaastricht-Biking zandgroeve
  Maastricht-Biking
 
stadstochten


  Informatie
 
www.maastricht-biking.comMaastricht-Biking is gespecialiseerd in verrassende stadstochten en mountainbike tochten in de wijdere omgeving van Maastricht.

Met maastricht-biking kom je er wel
Met Maastricht-Biking kom je op plekken die je zelf niet snel vindt. Van avontuurlijk door het groen tot in de verborgen plekjes van de binnenstad.

Verrassende stadstochten
Verken Maastricht op de fiets en ontdek de verborgen plekjes van de stad. Met bijbehorende verhalen en anekdotes over geschiedenis en actualiteit, natuur en architectuur. Comfy stadsfietsen, ontspannen tempo, enthousiaste en deskundige begeleiding.

Ontdekkingsreizen per Mountainbike
Mountainbiken van ontspannen tot sportief, door een schitterend landschap vol speciale plekjes.
Je kunt met ons opstappen voor een hele dag, een halve dag of voor een vluggertje.

Arrangementen
Ben je op zoek naar een dagprogramma met meer dan alleen fietsen, de invulling van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?
Onze fietstochten zijn prima te combineren met aanvullende activiteiten zoals lekker eten en drinken, een bezoek aan een grottenstelsel, of een bier- of wijnproeverij.
 

uitjesgids

 

 

Smeets Tegels moza´ekworkshopSmeets Tegels vrijgezellenfeest
  Smeets Tegels - Moza´ekKunst
  Maastricht


  Informatie
  www.smeetstegels.comEen vrijgezellendag combineren met een gezellige moza´ekworkshop in het Bourgondische Maastricht

Voor de bruid en haar vriendinnen verzorgen wij een moza´ekworkshop in een gemoedelijke sfeer. Jullie resultaat is een originele moza´ekcreatie voor de bruid en haar aanstaande. Een romantisch bistrotafeltje, een mooie spiegel of dienblad……

Tijdens de workshop maken jullie een moza´ekcadeau voor de bruid en haar aanstaande. Een individueel kunstwerk maken behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf worden de wensen volledig besproken. Op de dag zelf kan de bruid zelf haar ontwerp en kleurkeuze bepalen. Na de uitleg hoe jullie kunnen werken met diverse moza´ekgereedschappen gaan jullie samen het cadeau maken aan de hand van de wensen van de bruid.
Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee en een stukje heerlijke Limburgse Vlaai of Grootmoeders Appeltaart. Voor meerprijs is het ook mogelijk hartige hapjes te gebruiken. Daarnaast kunnen jullie nog als extra een uitgebreide High-Tea bestellen. Een veelvoud aan lekkernijen geserveerd met diverse soorten thee.

Kindermoza´ekworkshop

De kindermoza´ekmiddag biedt kinderen de gelegenheid om met gekleurde tegelstukjes en of steentjes iets moois te maken. Het is een gezellig uitje zonder wedstrijdelement. Eerst leer je waar het moza´ek vandaan komt. Daarna krijg je alle materialen die je nodig hebt om een mooi kunstwerk te maken. Wij zorgen voor leuke stukjes tegel in een veelvoud van kleuren. Hierna ga je aan de slag en maak je je eigen originele kunstwerk.
Kinderen vinden het leuk om hun fantasie te gebruiken. Mooie gekleurde steentjes nodigen uit om iets moois te maken. Kinderen knutselen graag.
Voor kinderen van 6 tot 16 jaar. Ouders zijn ook van harte welkom. Maximaal 8 kinderen per moza´ekmiddag. Uitzonderingen daargelaten!

Als bedrijf – organisatie uw eigen moza´ek kunstwerk vervaardigen

Organisaties en bedrijven kiezen steeds vaker voor de mogelijkheid, gezamenlijk een moza´ekKunstwerk te vervaardigen. Het is een originele wijze van teambuilding, daar eenieder bijdraagt aan het maken van het gezamenlijk kunstwerk.
Het onderwerp op basis waarvan het ontwerp wordt gemaakt, kan betrekking hebben op de eigen organisatie. ( bedrijfsactiviteiten, product, gebeurtenis, bedrijfscultuurelementen of anderszins)
In een ontvangstruimte, vergaderzaal, bedrijfsrestaurant, centrale hal, kan een dergelijk moza´ekKunstwerk een bijzondere aandachtstrekker zijn, zowel voor het eigen personeel als voor bezoekers. Tijdens dit creatieve proces, kunt u rekenen op onze vakkundige begeleiding.

Wenst u nadere informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In onderling overleg zullen wij aan de hand van uw wensen een passend programma samenstellen.

 

uitjesgids

Uitjes in Maastricht

Een dagje uit in Maastricht! Leuke tips voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje.

Sfeervolle locaties, creatieve workshops en mooie tochten.