Uitjesgids.nl

Nijmegen


  The Chocolate Bar
 
Nijmegen


  Informatie
 
www.chocolatebar.nl


Een workshop bonbons maken, om je vingers bij af te likken!

Tijdens alle workshops geven wij u inzicht in de historische en technische ontwikkeling van cacao naar chocolade. Dat doen we aan de hand van film en voorbeelden. We laten zien hoe chocolade gemaakt en verwerkt wordt. Het is erg gezellig om samen bonbons te maken. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we u een zo aangenaam mogelijk uitstapje kunnen aanbieden. Voor uw bedrijf, collega’s, familie of vriendenclub hebben we de juiste ingrediënten in huis om uw verblijf tot een ontspannen en vooral lekker uitstapje te maken.

De lekkerste dagen van de week. Voor woensdag t/m vrijdag is het minimum aantal deelnemers voor de workshops 10 personen. De aanvangstijd van uw workshop door de week kunt u in overleg met ons bepalen.
Op zaterdag en zondag voegen we groepen samen. Het maakt dus niet uit met hoeveel u bent, u kunt altijd terecht.
Leuk, lekker en leerzaam.
 

uitjesgids

 

 

Triavium
  Triavium Congressen & Feesten
  Van Rosenburgweg 2a
  6537 TM Nijmegen

  Informatie
  Tel. 024-3453093
  info@triaviumnijmegen.nl
  www.triaviumnijmegen.nl


Een unieke feestlocatie in Gelderland waar uw feest een onvergetelijke belevenis wordt?
Dat is Triavium Congressen & Feesten in Nijmegen. Samen met u zorgt het Triavium voor een fantastisch feest waarin het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Unieke locatie
Vanwege de indrukwekkende uitstraling, de fraaie ruimten, de uitgebreide culinaire mogelijkheden, ruime parkeergelegenheid en de uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is Triavium in meerdere opzichten een toplocatie. In het Triavium vindt u een opmerkelijk groot aantal verschillende ruimten onder één dak. Of het nu een personeelsfeest, receptie, diner of jubileum betreft, Triavium is geschikt voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten voor groepen van 15 tot maar liefst 1.500 personen.

Onvergetelijk feest
De combinaties voor een feest zijn eindeloos. Van avondvullende all-in feestarrangementen tot compleet op maat gemaakte feestprogramma’s. De totale avond, van welkomstcocktail tot afsluitende act, is een wervelende aanéénschakeling van verfrissende drankjes, spetterend entertainment en creatieve culinaire combinaties live gepresenteerd door onze culinaire specialisten. Onze gastheren en gastvrouwen zorgen voor persoonlijke aandacht van begin tot eind. Een onvergetelijk feest!
 

uitjesgids

 

Home

 

Uitjes in Nijmegen

Uitstapjes en feestvieren met vrienden, familie of collega’s in de stad Nijmegen.

Leuke tips en locaties voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnendag, familiefeest of bedrijfsuitje.