Uitjesgids.nl

Rotterdam

Tuk Tuk Company
  Tuk Tuk Company
 
Verrijn Stuartweg 22 P
  1112 AX  DIEMEN

  Informatie
  Tel 020 686 88 88
  Fax 020 686 82 48
  Email: info@tuktukcompany.nl
  www.tuktukuitjes.nl
  www.tuktukcompany.nl


Geen woorden, maar daden: met de TukTuk door Rotterdam!

Leren rijden in een authentieke Thaise Tuk Tuk en op puzzeltocht door Rotterdam? Het kan nu!
Tuk Tuk Company biedt u een spoedcursus Tuk Tuk rijden. Binnen een mum van tijd voelt u zich een échte Tuk Tuk chauffeur op Sukhumvit. Nadat u  het Tuk Tuk vak onder de knie heeft gekregen, gaat u met uw team op puzzeltocht.
U onderneemt een waar avontuur door hartje Rotterdam. U wordt zeker toegezwaaid als u met uw Thaise TukTuk over de Erasmus brug richting Hotel New York rijdt.
Blijf echter goed opletten onderweg, want dan wint u wellicht de Rotterdamse Tuk Tuk Cup.

Dit programma is geschikt voor groepen van 10 tot 80 personen

Dagdeel: ochtend, middag

Duur: 4 uur

Prijs pp: v.a. 125 euro ex BTW

Deze prijs geldt bij een groepsgrootte van minimaal 50 personen.
 

uitjesgids

 

 

Paintballrotterdam.nl
  PAINTBALLROTTERDAM.NL
  Rotterdam


  Informatie
  info@paintballrotterdam.nl
  www.paintballrotterdam.nl


Paintballrotterdam.nl is uniek in de randstad.

Twee compleet ingerichte speelvelden met bunkers, hoge en lage schuilplaatsen, huttten etc. zorgen voor een uitdagend terrein.
Meer dan alleen paintballen? Wij organiseren ter plekke ook:

• The Shootingcontest
• Highlandgames
• Supersoccer
• Kratstapelen
• Sumoworstelen

’s Avonds spelen
Ons verlichte veld geeft extra spanning aan het spel.
Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in onze sfeervolle kantine.

HET GEHELE JAAR 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND.
Openingstijden van 10.00 - 22.00 uur
Reserveren noodzakelijk!
 

uitjesgids

 

 

Glasblazerij Miranda van der Waal
  Glasblazerij Miranda van der Waal
 
Rotterdam


  Informatie
  T 06-19937314,
  info@mirandavanderwaal.nl
  www.mirandavanderwaal.nl


WORKSHOPBLAAS JE EIGEN VAASJE!”

Onderga samen met uw collega’s, vrienden, familie of nieuwe contacten, de unieke ervaring van smeltend glas in uw handen tijdens de workshop “Blaas je eigen vaasje!”…

Eerst beschildert u het glas naar eigen inzicht met glasverven.
Daarna blaast u zelf, uiteraard met behulp van glasblazer Miranda van der Waal, uw eigen vaasje. Tussen het glasblazen door serveert een professionele kok heerlijke versbereide tapasgerechtjes.
De sfeer is zeer ongedwongen, omdat de deelnemers geen vaste zitplaats hebben. Men kan er zelf voor kiezen te gaan staan, zitten of rond te lopen.

Een ervaring om nooit te vergeten!
Aan het einde van de workshop neemt u uw zelfgeblazen vaasje mee naar huis.

DAGEN
Maandag t/m zondag. De workshops kunnen zowel in de middag als in de avond worden georganiseerd.

BESTEMD VOOR:
     •     Groepen (collega’s, vrienden, familie etc.) van 10-15 personen
     •     Mensen die zich individueel in willen schrijven

Op de website www.mirandavanderwaal.nl treft u nadere bijzonderheden en foto’s aan. Tevens kunt u het gastenboek bezoeken en ervaringen van voorgaande deelnemers lezen.

KOSTEN
De kosten bedragen € 65,= per persoon. Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Het programma duurt 3 à 4 uur.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 06-19937314, of e-mail: info@mirandavanderwaal.nl.
 

uitjesgids

 

 


  City Safari
  Rotterdam


  Informatie
  www.citysafari.nl


Op reis door de grote stad

City Safari laat u de geheimen van de grote stad ontdekken. U maakt kennis met het dagelijks leven van Rotterdam. Zonder gids gaat u op stap naar adressen waar u wordt verwacht. U betaalt één bedrag voor de organisatie en de vergoedingen die elk adres krijgt en u gaat op stap met een mapje met het programma en de beschrijving van de route. We werken samen met driehonderd particulieren, ondernemers en instellingen waar u normaal nooit binnenkomt, maar wel nieuwsgierig naar bent.

U kunt met 2 tot 200 personen kunnen tegelijk op stap. Grote gezelschappen zwermen verdeeld over kleine groepen uit over de stad die elk hun eigen ervaring opdoen. Overheden, instellingen, bedrijven en particulieren stellen hun eigen programma samen of geven een thema op waaromheen wij maatwerkprogramma’s maken.
 

uitjesgids

 

 

Mister Rotterdam
  Mister Rotterdam - Bedrijfsuitjes & City Events
 
Rotterdam


  Informatie
  www.misterrotterdam.nlDe leukste uitjes beleef je met Mister Rotterdam!
Mister Rotterdam biedt arrangementen op maat aan in Rotterdam voor bedrijven, organisaties en particulieren. Voor zowel kleine als grote groepen hebben we leuke en krachtige programma's als invulling voor bedrijfsuitjes en teambuilding.

Teambuilding, bestuursdag en partnerprogramma
Mister Rotterdam organiseert en faciliteert teambuilding sessies, bestuursdagen en partnerprogramma’s voor bedrijven. Heeft u vergaderruimte nodig, een ontspannend intermezzo of een afsluitende activiteit aan het einde van de dag? Mister Rotterdam stelt voor u een programma op maat samen en staat u bij in het neerzetten van een succesvolle en geslaagde dag.

Op stap met uw relaties
U heeft zakenrelaties - al dan niet uit het buitenland - te gast en u wilt ze mee op stap nemen in Rotterdam. Mister Rotterdam regelt een programma voor u en neemt het gastheerschap voor zijn rekening. Zo kunt u zich volledig concentreren op de relatie en wordt de organisatie voor u uit handen genomen.

Familiedag
Beleef een leuke dag met familie of vrienden in wereldstad Rotterdam. Mister Rotterdam verzorgt arrangementen en programma's op maat voor familiereünies, verjaardagen en trouwdagen. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail organiseren wij uw programma op maat om van uw bezoek aan Rotterdam een leuke en bijzondere belevenis te maken.

Vrijgezellenfeest
Maak van je vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag! Discovery Game, The Target, Abseilen van de Euromast of een spectaculaire rit in de watertaxi over de Maas; Mister Rotterdam zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke, leuke dag!

Met een team van jonge, enthousiaste medewerkers en een netwerk van partners plannen wij uw uitje in Rotterdam met veel persoonlijke aandacht en oog voor detail.

Daarnaast zetten wij onze ervaring en kennis in voor advies rondom kleine en grote evenementen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Met Mister Rotterdam heeft u gegarandeerd een leuke en bijzondere tijd in Rotterdam.
 

uitjesgids

 

 

Kookstudio Koken in Rotterdam
  Kookstudio Koken in Rotterdam
  Rotterdam


  Informatie
  www.kookstudioinrotterdam.nl

uitjesgids


Koken in Rotterdam is een gezellige kookstudio waar je je direct thuis voelt. Onze intieme, maar professionele opzet, maakt ons dé keuze voor groepen van 15 - 40 personen.

Onze locatie in het centrum van Rotterdam, vlak bij de bruisende "Oude Haven" is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

Particulier
Ben je met familie en/of vrienden, organiseer je een reünie of vrijgezellenfeest, zijn jullie een kookclub of is er iemand jarig? .. Per middag/ avond wordt één groep geboekt en heb je het 'rijk alleen' .. Koken in Rotterdam ontvangt je graag in de kookstudio.

Bedrijf
Koken in Rotterdam is de perfecte locatie voor het vieren van een jubileum, bedrijfsuitje of een teambuidling met je afdeling. Na het begeleiden van meer dan 1.000 kookworkshops zijn we dan ondertussen ook echte vakexperts! Er zijn ook vergader- en kookarrangementen te boeken.

Kookworkshops
Tapas, Tapas & Anti-Pasta, Jamie Oliver, Italiaans, Cupcakes, Wat de pot schaft, Topchef en Wereldmix.

Naast de kookworkshopklassiekers bieden wij seizoensgebonden kookworkshops aan. Dan zijn er ook nog de kookworkshops die best wat meer onder de aandacht gebracht mogen worden omdat ze zo bijzonder zijn.

Specials
Arabische Mezze, Into the Wild, Bio..logisch, Hollandse keuken, Picknick aan boord en Zoek + Vind (Teambuildingactiviteit; ga op zoek naar de oermens in je en verzamel je eigen voedsel).

 

 

Home

 

Uitjes in Rotterdam

Een dagje uit in Rotterdam! Leuke tips voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje.

Gezellige activiteiten en uitjes in Rotterdam.