Uitjesgids.nl

Utrecht stad

Het Schildersbedrijf
  Het Schildersbedrijf
  Utrecht en op locatie

  Informatie
  Tel : 06 10150106
  info@hetschildersbedrijf.nl
  http://www.hetschildersbedrijf.nl
  http://nl.linkedin.com/in/jacoliendejong


Het Schildersbedrijf, creatieve schilderworkshops gericht op teambuilding.

Utrecht en op locatie door heel Nederland.

Het Schildersbedrijf organiseert creatieve schilderworkshops die inzetbaar zijn als creatief personeelsuitje en als teambuilding training.
De workshops staan onder leiding van kunstenaars die ervaren zijn in het begeleiden van groepsprocessen. Aan de hand van inspirerende metaforen en voorbeelden uit de schilderkunst maakt u in teamverband grote schilderijen.
Deelnemers worden aangesproken op hun eigen creativiteit en verbeeldingskracht. De workshops zijn prikkelend en laagdrempelig. Iedereen kan deelnemen.
In 1 dagdeel maakt u de visie, missie of strategie van uw bedrijf zichtbaar in een teamschilderij.
Naast intensieve teambuilding sessies bieden wij ook luchtige, interactieve workshops waarin iedere deelnemer individueel een schilderij maakt. Mogelijkheden voor bedrijfsuitjes: Bloemen schilderen, Portret van elkaar of Muziek als inspiratiebron.

U bent van harte welkom op ons atelier in Utrecht. In deze artistieke omgeving dagen wij u uit zelf aan de slag te gaan. Wij werken verder door heel Nederland en toveren de locatie van uw voorkeur om tot gelegenheidsatelier. Bezoek de website voor een indruk van onze aanpak, de schilderijen van onze klanten en lees de reviews van onze opdrachtgevers.

Het Schildersbedrijf, creatieve schilderworkshops gericht op teambuilding
Doelgroep: Bedrijven, organisaties, instellingen
Groepsgrootte: vanaf 6 personen (geen maximum aantal deelnemers)
Offerte: op aanvraag via het aanvraagformulier op onze website
Prijs: afhankelijk van groepsgrootte, duur workshop en formaat schilderij
Workshops op ons atelier in Utrecht of op locatie door heel Nederland.

Het Schildersbedrijf
Contactpersoon: Jacolien de Jong
Kantoor: Vechtoever 61, 3555 SZ Utrecht
Atelier: Varrolaan 51, 3584 BT Utrecht
Kvk 30145977

 

uitjesgids

 

 

Lekkerbootjevaren.nlLekkerbootjevaren.nl
  Lekkerbootjevaren.nl
  Utrecht - Almere  Informatie
  www.lekkerbootjevaren.nlRondvaarten en boottochten in Utrecht

Er zijn altijd gelegenheden om wat te vieren: een vrijgezellenfeest, een borrel voor uw verjaardagsfeest, bruiloft of een bedrijfsuitje. Maar ook uw familiedag, gewoon een lunch op het water of een wijnproeverij. Het zijn allemaal momenten om eens lekker met een bootje te varen in Utrecht.

Wij bieden de lekkerste rondvaarten in stijlvolle boten, voor alles wat varend te vieren valt!

U kiest voor uw uitje één van onze arrangementen: een boottocht in Utrecht met heerlijk eten aan boord en lekkere drankjes, in de stijl van tapas, barbecue, wijnproeverij of high tea. Of u kleurt uw feestje zelf in en kiest voor een grachtentocht in één van onze luxe sloepen. U huurt dan een boot met schipper en bent vrij uw eigen hapjes en drankjes te verzorgen of u kiest ervoor om catering door ons aan boord te laten verzorgen.

We hebben voor uw dagje uit meerdere boten tot onze beschikking en kunnen zowel kleine groepen als grote groepen varen. Kleine groepen vanaf ongeveer 8 personen en onze grootste boten zijn gekeurd voor maximaal 30 personen en natuurlijk kunt u voor nog grotere gezelschappen altijd meerdere boten tegelijkertijd huren.

We varen van maart tot en met november in Utrecht. Bij mooi weer zijn de boten open en dan kunt u volop van het uitzicht genieten. Bij slecht weer zijn de boten deels of geheel overdekt en/of verwarmd. U zit dus altijd comfortabel.

We denken graag met u mee voor een rondvaart op maat.
 

uitjesgids

 

 


  Feel Good Visagieschool Workshops Utrecht
  Utrecht


  Informatie
  www.feelgoodvisagie.nl
  feel-good@planet.nl
  0346-580265
  06-23875708Lijkt het je leuk jezelf samen met je vriendinnen professioneel te leren opmaken?

Feel Good Visagie staat onder leiding van eigenaresse Monique van Wijnbergen. Zij heeft een mode en styling achtergrond en is al 12 jaar lang werkzaam als professioneel visagiste. In september 2009 is zij nog 2e van Nederland geworden tijdens de Make-Up Award kampioenschappen. In 2010 behoort zij wederom tot de top 3 van Nederland.

Feel Good Visagie verzorgt niet alleen workshops en trainingen voor groepen particulieren en bedrijven, maar is ook een bij het Anbos aangesloten Visagieschool , waar de Vakopleiding Visagie en verschillende cursussen worden aangeboden.

Tijdens de workshops wordt er gewerkt met het make-up merk Royal Effem uit het Italiaanse Parma. Een luxe merk dat garant staat voor een diepe, beschermende anti-aging werking, dankzij het gebruik van natuurlijke bestanddelen. De producten bevatten geen paraffine en lanoline.

De workshop
De make-up workshop van Feel Good is een diepgaande stap voor stap make-up van ongeveer 2 ½ uur voor de prijs van € 30,- p.p. incl. alle gebruikte make-up materialen voor groepen vanaf 6 personen. Daarnaast bieden wij tegen meerprijs ook workshops voor 1 tot 6 personen.
Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers erbij. Optioneel kunnen we nog zorgen voor een glas bubbels halverwege de workshop. In een relaxte sfeer gaan we alles behandelen, van geschikte en minder geschikte kleuren, dag-, avond- en glamour looks van dit seizoen en de professionele aanbrengtechnieken. Het idee is dat je vol vertrouwen weggaat met een look die echt voor je werkt en dat je deze look opnieuw makkelijk zelf thuis kunt creëren. Het is dus niet alleen een heel gezellig, maar ook leerzaam uitstapje.
Elke deelneemster krijgt een eigen make-up pas.
Fotografie na afloop is optioneel bij te boeken voor slechts € 7,50 p.p. Een ieder krijgt dan een portretfoto en er wordt een mooie groepsfoto gemaakt.

Plaats
De workshops worden gegeven in onze nieuwe Visagieschool te Utrecht, waar plaats is voor groepen tot 32 personen. De locatie is vlakbij de afrit van de A2.
Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Bij een workshop voor grote groepen zorgen wij kosteloos voor een extra visagiste. Natuurlijk kunnen wij tegen meerkosten ook naar een door jou gekozen locatie komen.
Feel Good organiseert ook workshops voor bedrijven of bedrijfstrainingen uiterlijke verzorging en als onderdeel van een gezellige familiedag.
De workshop Visagie bieden wij aan op alle doordeweekse dagen en op zaterdag. De zaterdag is erg populair en wordt snel geboekt, wacht dus niet te lang.
Het is ook mogelijk een workshop in de vorm van een cadeaubon te geven met of zonder cadeaupakket.

Dus wil je een geweldige make-up workshop op jouw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiefeest, moeder-dochter dag of vriendinnenuitje?
Bel of mail ons dan gerust!

 

uitjesgids

 

 

deKookschooldeKookschool
  deKookschool
  Utrecht


  Informatie
  T 030 - 635 08 88
  info@dekookschool.nl

  www.dekookschool.nl


"Een kookworkshop is een dynamisch uitje waarin alle facetten aan bod komen: samenwerken, teambuilden, productkennis en kooktechnieken leren, plezier maken, heerlijk eten en dat alles onder het genot van een goed glas wijn. Do we need more?" Leon Mazairac

De kookschool van Leon Mazairac
Leon Mazairac staat voor een eerlijke en oprechte keuken. Met het oog op authentieke smaken, bewust gezond maar vooral heel erg lekker. Een inventieve, culinaire keuken die ook makkelijk thuis toe te passen is. Leon zet zich in mensen weer ‘bewuster’ te maken op het gebied van eten, met smaak als hoofdingrediënt.

De kookschool biedt
• Op maat kookworkshops voor 8 tot 50 personen
• Professionele, enthousiaste chefs
• Een verfijnde keuken, met mooie ingrediënten
• Twee mooie eigen locaties in hartje Utrecht
• Goede mogelijkheden voor vergaderen/brainstormsessies
• Wijnproeverijen/smaakworkshops


Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur.
 

uitjesgids

 

Home

 

Uitjes in de stad Utrecht

Een dagje uit in Utrecht! Leuke tips voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje.

De mooie Utrechtse grachten en sfeervolle panden geven de stad een bijzondere sfeer.